25 / 04 / 2024

İzmir\'e Bilişim ve Ar-Ge Şehri kurulacak

İzmir\'e Bilişim ve Ar-Ge Şehri kurulacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: ''Projeyle Urla'da yer alan Teknopark Kampüsü, tam donanımlı bir yaşam ve iş kompleksi olarak düzenlenecek''

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de Ümit İşlek tarafından kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

İzmir\'e Bilişim ve Ar-Ge Şehri kurulacak Haberi

İzmir\'e Bilişim ve Ar-Ge Şehri kurulacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'i yazılım sektörünün merkezi haline getirmek istediklerini, bu kapsamda Urla'da ''Bilişim ve Ar-Ge Şehri'' kurulacağını belirtti. 

Bakan Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de yazılım ve hizmet sektörü büyüklüğünün 2 milyar dolara ulaştığını, yazılım firmalarının 2005 yılında 20 milyon doların altında gerçekleşen ihracatının bilişim sektörüne yapılan yatırımlar ve teşvikler sayesinde 2011'de 455 milyon doların üzerine çıktığını ifade etti. 

Bu rakamın 2012 yılı sonunda 500 milyon doları geçmesini beklediklerini kaydeden Yıldırım, yazılım üretimi yapan firmaların yüzde 46'sının İstanbul'da, yüzde 20'sinin Ankara'da bulunduğunu, İzmir'in yüzde 11'lik oranla üçüncü...