26 / 04 / 2024

İzmit Akmeşe

İzmit Akmeşe

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

Kocaeli Belediye Başkanlığı, Akmeşe-Adapazarı yolu yenilenecek!

Köy yollarındaki ulaşıma önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alternatif güzergahları bakımlı hale getiriyor

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 

Zeray Country Akmeşe’de yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 58'e ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 58'e geldi.

İzmit'te kira fiyatları için çağrı!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar  İzmit’teki kira fiyatlarına yönelik çağrıda bulundu. 

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

DP World Yarımca Limanı Körfezi Çin'e bağladı!

DP World Yarımca Limanı İzmit Körfezi'nden Çin'e kadar uzanıyor. Ocak ayında inşasına başlana demiryolu 30 Temmuz'da hizmete girdi.

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Akmeşe, Ayşegül Cerit ve Zekiye Akmeşe ortaklığında kuruldu. 

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

İzmit Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek gelince taşındı!

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için taşınma kararı aldı.

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

İzmit Akmeşe Spor Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi tarafından Akmeşe’de inşa ettiği spor tesislerinde sona geldi.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Gölcük'te imar toplantısı yapıldı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, geçen cuma günü tamamlanan mahalle delege seçimlerinin ardından soluğu köylerde aldı. Gölcük'te imar toplantısı yapıldı.

İzmit Akmeşe Haberi

İzmit Akmeşe

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Akmeşe ve Balören’de yol açma ve genişletme çalışmaları yapıldı. Akmeşe Atatürk Mahallesi’nde vatandaşların daha çok arazilerine gitmekte kullandığı 1500 metre uzunluğundaki yol genişletilerek stabilize serildi. Belediye ekipleri, Dağköy ile Balören arasındaki toprak yola da 340 ton stabilize sererek daha kullanışlı hale getirdiler. Yapılan çalışmalar bölge sakinlerince sevinçle karşılandı.


Manşet...