25 / 04 / 2024

izmit Ayazma Kapalı Pazar Yeri

izmit Ayazma Kapalı Pazar Yeri

Ayazma Pazar Yeri 'nde 100 pazarcı için satış tezgahının yanında, projede hobi odaları, İzmek kurs sınıfları, emekli odaları, Etüt merkezi ve çok amaçlı salon ile mescit de yer alacak.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya kapalı pazar ihalesi 8 Ağustos’ta!

İzmit Belediyesi Alikahya’ya da kapalı pazar inşa etmeyi planlıyor. Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki kapalı pazarın ihalesinin 8 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

İzmit Alikahya’ya kapalı pazar yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’ya da kapalı pazar yapılacağı açıklandı.Güray Oruç konuyla ilgili olarak, "Pazardan alışveriş yapma kültürü bizim coğrafyamıza özgü bir yaşam biçimidir. " dedi.

İzmit'te kapalı hayvan pazarının temeli atıldı!

Yaklaşık 20 bin metrekarelik alan içerisinde, bin 550 hayvan kapasitesine sahip, 5 bin 900 metrekarelik kapalı hayvan padoklarının içerisinde samanlık, karantina ve gebe gözlem bölümleri yer alacak.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

İzmit'te kapalı otopark yapan teşvik edilecek!

Otopark yapana bir kat ikramiye İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit ilçe sınırları içinde kapalı otopark yapacak yatırımcılara mevcut imar planlarında öngörülenden bir kat fazla çıkma hakkı verileceğini açıkladı.

İzmit'te kapalı otopark yapan teşvik edilecek!

Otopark yapana bir kat ikramiye İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit ilçe sınırları içinde kapalı otopark yapacak yatırımcılara mevcut imar planlarında öngörülenden bir kat fazla çıkma hakkı verileceğini açıkladı.

Ayazma Emlak Konut Okul projesi böyle olacak!

Emlak Konut GYO ile Enk İnşaat arasında iş sözleşmesi 15 Temmuz 2014 tarihinde imzalanmıştı. Emlak Konut Ayazma okul projesinin kapalı inşaat alanı 6 bin 200 metrekare. İşte görseller...

İzmit'teki 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Çalışmaların sürdüğü otopark 1060 araç kapasiteli olacak.

İzmit Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark'ın inşaatı devam ediyor!

İzmit sınırları içerisinde hizmet veren pazarların fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve pazarcıların iyi koşullarda hizmet verebilmesi için Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde yapılması planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otoparkın temelleri atıl

İzmit Ayazma Kapalı Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şimdiye kadar Kuruçeşme, Yeşilova, Plajyolu ve Yenişehir mahallerinde modern kapalı pazar projesini hayata geçiren İzmit Belediyesi tarafından Ayazma Mahallesi’ nde de bir kapalı pazar yapılıyor...

İzmit Akmeşe'de mahalle konağı ve kapalı pazar yerinin açılışı yapılacak!

Akmeşe’de İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağı ve kapalı pazar yeri Cuma günü düzenlenecek tören ile hizmete açılacak. Akmeşe’deki açılış töreninin saat 13.00'de olacağı öğrenildi...

izmit Ayazma Kapalı Pazar Yeri Haberi

izmit Ayazma Kapalı Pazar Yeri


İzmit Belediyesi, Yeşilova ve Kuruçeşme’de açtıklarının sonrasında, yeni bir kapalı pazar yerinin temeli dün atıldı. Tepeköy ile Ayazma mahallelerinin ortak kullanacağı, iki mahallenin sınırını oluşturan 17 Ağustos Bulvarı Kiraz Sokak’taki 3264 metrekarelik yere yapılacak kapalı pazar yerinin temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan evsahipliği yaptı. Kocaeli milletvekili Sibel Gönül, Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar İzmit Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, İzmit Belediyesi meclis üyesi Mahmut Öztürk, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen, Ayazma Mahalle Muhtarı Rıdvan Kedikli, İzmit İlçe Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, AKP İzmit Kadın Kolları  Başkanı Aysel Demirtaş, Ayazma ve Tepeköy Mahalle sakinleri ile davetli konuklar ve belediye daire müdürleri de açılışta hazır bulundu.


240 GÜNDE TAMAMLANACAK

100 pazarcı için satış tezgahının yanında, projede hobi odaları, İzmek kurs sınıfları,...