19 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi ekipleri

İzmit Belediyesi ekipleri

İzmit merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Hasancık’ta Adem Turgut’a ait imar-şehircilik ve estetik açıdan görüntü kirliliği oluşturan metruk yapı için Belediye Encümeni’nden yıkım kararı çıktı.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İsrail belediyesi Kudüs’te Filistinlilere ait evi yıktı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

İsrail belediyesi Filistinlilere ait iki evi yıktı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait iki evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit'teki metruk bina yıkıldı!

İzmit Belediyesi ekipleri şehir genelinde kötü görüntülere neden olan metruk binaların yıkımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

Mudanya Belediyesi'nin kaçak inşaatı mühürlendi!

Bursa Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından kaçak olarak inşa edildiği tespit edilen bina mühürlendi.

İzmit Belediyesi ekipleri Haberi

İzmit Belediyesi ekipleri

İzmit Belediyesi ekipleri, Hasancık köyündeki metruk yapıları yıkarak kötü görüntü oluşmasının önüne geçti.

Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, İzmit merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Hasancık’ta Adem Turgut’a ait imar-şehircilik ve estetik açıdan görüntü kirliliği oluşturan metruk yapı için Belediye Encümeni’nden yıkım kararı çıktı. Encümen kararına istinaden söz konusu yapının iş makinası yardımıyla yıkıldığını söyleyen yetkililer, “İzmit Belediyesi olarak yaklaşık 7 yıldan beri harabe, kullanılmayan çevre ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturan yapıları yıkıyoruz. Hasancık’taki yapı da harabe olduğundan gerekli yasal prosedürler yerine getirildikten sonra yıkıldı”...