17 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi Süleymaniye Köyü hizmet binası açıldı

İzmit Belediyesi Süleymaniye Köyü hizmet binası açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Sinan Genim: Süleymaniye Camii ve çevresindeki yerleşim alanına mimari düzenleme şart!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sinan Genim, bugünkü yazısında Süleymaniye ve çevresi için mimari düzenlemelerin yapılmasına ilişkin önerilerini kaleme aldı.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, tarihi Süleymaniye Camii'nin çevresindeki yurt binası inşaatına ilişkin tepkilerin gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve geri adım attı.

İBB'den Süleymaniye'deki tepki çeken inşaat için acil durdurma talebi!

Süleymaniye camii'nin yakın çevresinde yapım aşamasında olan yurt binasının İBB onay vermeden inşaatına başlanması gerekçesiyle kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na başvuruda bulunuldu.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, inşa ettikleri binanın Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığına yönelik iddialara yanıt verdi. 

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan bina projesinin iptali için harekete geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Süleymaniye Camii'nin önüne yapılan binayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Projeyi iptal etmeleri için kurula gidiyoruz" dedi.

İzmit Belediyesi Süleymaniye Köyü hizmet binası açıldı Haberi

İzmit Belediyesi Süleymaniye Köyü hizmet binası açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.


Törene, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Başkan Doğan, “Köylerimizi çok seviyoruz. Ben de bir köylü çocuğuyum. Köylerimize hizmet etmek için adeta çırpınıyoruz. Köylerimizin hiçbir sorun olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İstiyoruz ki köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olsun, vatandaşımızın kazancı çok daha fazla olsun. Bunun içinde projeler üretiyoruz. Eskiden köylerimize sadece Büyükşehir Belediyemiz hizmet götürüyordu. Son mahalli seçimlerden sonra hem Büyükşehir Belediyesi hem İzmit Belediyesi olarak biz hizmet ediyoruz. Köylerimize iki koldan birden hizmet yağmaya başladı. Parklar yapılıyor, mahalle konakları, asfalt, parke yollar yapılıyor. Camilerimizin eksikleri gideriliyor. Ziraat mühendisimiz,...