18 / 04 / 2024

İzmit Belsa otoparkı ihalesi

İzmit Belsa otoparkı ihalesi

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otopark hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.

Yeşilova'ya otopark alanı!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi’nde atıl vaziyette bulunan yer, otopark alanı olarak düzenlendi.

Belsa Otoparkı’nda yeni dönem!

Belsa Plaza altındaki kapalı otoparkı 20 yıl işleten Öztorunlar Firması, İzmit Belediyesi’nin ihalesini kazanan yeni işletmeciye tesisi devretti. Bu sabahtan itibaren Belsa Plaza Otoparkı’nın işetmecisi değişmiş oldu.

Belsa Otopark'ı 3 yıllığına kiralandı!

860 araçlık Belsa Otopark’ının ikinci ihalesinde 3 yıllık kira için 5 milyon 691 bin lira teklif veren Ömer Yavuz, dün sabah parayı ödeyerek Belsa Otopark’ını 3 yıllığına işletmeye başladı.

Kocaeli katlı otopark ve kapalı pazar binası tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Kadıköy mahallesinde yapılan katlı otopark ve kapalı pazar binası tamamlandı.

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

Kocaeli katlı otopark ve pazar binası tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiinde modern bir otopark ve pazar binası inşa etti. Kadıköy Mahallesi’nde projelendirilen 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otoparkın çalışmaları tamamlandı.

İzmit Belediyesi'nden 3 yıl kiralık kapalı otopark!

İzmit Belediye Başkanlığı, Ömerağa Mahallesi'nde bulunan Belsa Plaza İş Merkezi'ndeki alanları 3 yıllığına kiraya veriyor. İhaleleri 4 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İzmit'te 11 taşınmaz için kiralama ihalesi açıldı!

İzmit Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, aralarında Belsa kapalı otoparkı, Karabaş mahallesindeki asansörlü otoparkın da bulunduğu taşınmazların ihalesi 4 Kasım Çarşamba günü açık teklif usulüyle yapılacak.

BELSA Otoparkı yeniden ihaleye çıkıyor

Eylül ayında 159 bin TL ile Esenler İletişimin 3 yıllığına kiraladığı BELSA Otoparkı, 4 Kasım'da yeniden ihaleye çıkacak. Esenler İletişim 3 yıllık teminat olan 5 Milyon 724 Bin TL'yi yatırmayınca ihale iptal oldu.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu.

İzmit Belsa otoparkı ihalesi Haberi

İzmit Belsa otoparkı ihalesi

İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa Otoparkı ihaleye çıkıyor. İzmit’te en çok kullanılan ve mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait olan Belsa altındaki otoparkın ihale edileceği öğrenildi. Hali hazırdaki ihale süresinin Ağustos ayı sonunda biteceğini söyleyen İzmit Belediyesi emlak İstimlak Müdürlüğü yetkilileri, “860 araç kapasiteli kapalı otopark 3 yıl süreyle tekrar kiraya verilecek. Otopark ile ilgilenenler, müdürlüğümüzden detaylı bilgi alabilirler” dediler. Bilindiği gibi Belsa otoparkını yaklaşık 3 yıl önce 4 milyon TL’ye Öztorun Oto firması kiralamıştı. Belsa otopark ihalesine bu sene de büyük ilgi gösterilmesi...