28 / 03 / 2024

İzmit Cedit Mahallesi dönüşüm projesi

İzmit Cedit Mahallesi dönüşüm projesi

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

İzmit Cedit Dönüşüm projesinde son durum!

İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde hayata geçirilecek olan dönüşüm projesi kapsamında uzlaşma görüşmeleri devam ediyor.

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli bölge olarak ilan edilen ve İzmit Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan Cedit Mahallesi’nde ilk imzalar atıldı. 

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

O ilde 613 bin 250 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

İzmit Belediye Başkanlığı Cedit Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

İzmit Cedit'te yıkımlar başladı!

İzmit'in Cedit mahallesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Mahallede 83 binanın yıkımı tamamlandı.

İzmit Cedit Mahallesi'nde evler tahliye ediliyor!

İzmit Cedit'te hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Hak sahipleri evlerini tahliye etmeye başladı.

TOKİ İzmit Cedit projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İzmit Cedit projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 1.105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmit Cedit Mahallesi dönüşüm projesi Haberi

İzmit Cedit Mahallesi dönüşüm projesi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Çevre Bakanlığında katıldığı ve Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan toplantıdan, projenin Çevre Bakanlığı devir kararı çıktı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplantıdan sonra açıklama yapan Başkan Hürriyet, “Yıllardır mağdur olan ve çözülemeyen bu projenin bir an önce başlaması için hiçbirimiz siyaset yapmayacağız ve Cedit halkını siyasete malzeme etmeyeceğiz. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın mağdur olmadan sorunun çözülmesi ve duran projenin bir an önce başlamasıdır” diye konuştu.

Vatandaş Hak Kaybı Yaşamayacak

Projenin varılan prensip anlaşma gereği Bakanlık tarafından yapılacağını dile getiren Başkan Hürriyet, “Cedit Projesi Bakanlığa devredilmiştir. Vatandaşımızın mağdur edilmemesi ve hak kaybı yaşamaması hepimizin önceliği olarak karar verilmiştir. Diğer bir ifade ile vatandaşımız hak kaybı yaşamayacaktır. Biz de Büyükşehir de takip edeceğiz ve her türlü...