23 / 04 / 2024

İzmit Çukurbağ çürüyen bina

İzmit Çukurbağ çürüyen bina

İzmit Çukurbağ’da bulunan bir dönem fuhuş yapıldığı şikayetleriyle de mahallelinin şikayetçi olduğu binanın yıkımı başladı.

84 dairelik sitede korkutan tablo: Çatlak kolonlar, dökülen beton parçaları ve çürüyen demirler tedirgin ediyor!

İstanbul Kartal’da 84 dairenin bulunduğu 3 bloklu sitenin kolonlarında oluşan çatlaklar, çürüyen demirler ve dökülen beton parçaları sitede yaşayanları tedirgin ediyor.

Sonunda bu da oldu! Almanya'dan çok konuşulacak bir önlem daha

Almanya ülke genelinde alışveriş merkezlerinde yürüyen merdivenleri durdururken AVM'ler bu uygulamanın denetlenmesi için birim kurdu.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm konusunda da özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda yürüyen çalışmalar olduğunu söyledi.

İzmit Çukurbağ’da çürümeye terk edilen bina yıkılıyor!

İzmit Çukurbağ’da bulunan bir dönem fuhuş yapıldığı şikayetleriyle de mahallelinin şikayetçi olduğu binanın yıkımı başladı.

Ayhan Barut'tan Yürüyen Köşk'ün millet bahçesi yapılacak olmasına tepki!

CHP Adana Milletvekili Barut, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bağışladığı arazilerin Millet Bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Barut konuyu 3 önergeyle Meclis’e götürdü.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi açıldı!

Ankara'nın olduğu gibi Türkiye'nin en iyi dönercisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen Yaprak Dönercisi'nin 20. şubesi hizmete açıldı.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

Çankaya'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Ankara Çankaya ilçesinde inşaat iskelesinin çökmesi nedeniyle yolda yürüyen 2 kişi yaralandı. İşte inşaatın son hali...

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

İzmit Çukurbağ çürüyen bina Haberi

İzmit Çukurbağ çürüyen bina

İzmit Çukurbağ’da yer alan ve bir dönem fuhuş yapıldığı şikayetleriyle de mahallelinin şikayetçi olduğu binanın yıkımına sonunda başlandı. 

Kocaeli Barış Gazetesi'nde yer alan habere göre; ÇEKÜL temsilciliğinin eski binası arkeolojik alan ilan edildiği için kamulaştırıltı, bina hakkında mahalle sakinleri fuhuş yapıldığı iddiasıyla şikayette bulundu. Geçen yıl şikayetler sonrasında binada gerekli önlemler alınsa da eski bina vatandaşlar için tehlikeye neden oluyordu. Binanın yıkımına sonunda başlandı. 

2 YILDIR ÇÜRÜYORDU 

Roma dönemine ait eserlerin çıkarıldığı ve koruma altına alınan Çukurbağ Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde yer alan alanın hemen yanındaki ve 2018'in mayıs ayında kamulaştırılmasına karar verilen, ÇEKİL temsilcisi Numan Gülşah ve ailesine ait olan, kamulaştırılmadan önce ÇEKÜL Temsilciliği, Türkiye Sakatlar Derneği Kocaeli Şubesi, Oda Tiyatrosu ve Nicomedia Akademi Derneğinin yer aldığı bina, 2 yıldır çürümeye...