26 / 04 / 2024

izmit erenler arsa satışı

izmit erenler arsa satışı

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

İzmit Erenler'e yeni spor tesisi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Erenler Mahallesi ve İzmit Erenlerspor Klubü’nün spor tesisi ihtiyacının giderilmesi için düğmeye bastı. 

İzmit Belediyesi, Erenler'de arsa satıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde yer alan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor.

İzmit Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti İzmit Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 7 milyon 2287 bin 408 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İzmit'te icradan satılık arsa!

Kocaeli 6. İcra Dairesi, İzmit'e bağlı Çubuklu Osmaniye Mahallesi Hayrettin Uzun caddesi Muzaffer Gürkan Sokak'ta bulunan arsa vasıflı taşınmazı 158 bin 588 TL'ye satışa çıkardı.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

İstanbul'da yatırımcı arsa bulamıyor!

İstanbul'daki arsa sorununa dikkat çeken inşaat sektörü, makul fiyatlı, problemsiz arsa bulamamaktan yakınıyor. Bu nedenle yatırımcının Tekirdağ, Kırklareli, izmit, Balıkesir gibi yakın illere gittikleri belirtiliyor.

Et Balık Kurumu Erenler'de arsa arıyor!

Erenler'de yer alan Et ve Süt Kurumu Kombinası için yer aranmaya başlandı. Kombina için Alancuma Bölgesi ve Akyazı taraflarında yer bakılıyor.

İzmit Körfez Köprüsü Yalova'da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

izmit erenler arsa satışı Haberi

izmit erenler arsa satışı

İzmit Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Kadıköy Erenler Mahallesi’nde bulunan 2 bin 597 metrekarelik konut arsasını satışa çıkarıyor. 

Mavi Kocaeli gaztesinde yer alan habere göre, arsanın tahmini bedeli 2 milyon 597 bin 80 TL olarak açıklandı. Tamamen boş olan arsa için ihaleye girecek olanların geçici teminat olarak 77 bin 913 lirayı belediyeye yatırması gerekiyor. İhalenin 2 Ocak 2019 tarihinde saat 11.10’da yapılacağı...