25 / 04 / 2024

İzmit eski yapı

İzmit eski yapı

İzmit Belediyesi, şehirdeki eski ve kullanılmayan yapıları yıkmaya devam ediyor. İ zmit Belediyesi’nce, Veliahmet mahallesinde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi.

İstanbul'un 4 ilçesinde kentsel dönüşüm için gaza basıldı!  Riskli binalar tek tek yıkılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz devam ederken, eski yapıların ağırlıklı olduğu 4 ilçe için çalışmalar hızlandırıldı. 

'Yarısı Bizden' kampanyasının ilk yıldaki maliyeti 313,5 milyar TL! 

Eski yapı stokunun depreme karşı güçlendirilmesi kapsamında bakanlık tarafından açıklanan “Yarısı Bizden Kampanyası” ile ilk senede 200 bin konutun dönüşüm maliyeti 313,5 milyar lira şeklinde hesaplandı. İşte ayrıntılar...

Prefabrik evlere devlet desteği geliyor! Karşılıksız 200 bin TL alacaksınız!

Deprem felaketi sonrasında özellikle yüksek katlı ve eski yapılarda oturanlar ev değiştirme telaşı yaşamaya başladı. Evinin sağlam olup olmadığı konusunda şüpheye düşen kişiler prefabrik ev araştırması yapıyor.

Binaları depremden kurtaran sismik izolatör pahalı mı ve eski yapılara da uygulanır mı? Hemen bakın!

Yaşanan büyük deprem felaketinden sonra dikkatlerin yoğunlaştığı ve ‘mucize buluş’ olarak nitelenen sismik izolatörlerin fiyatı pahalı mı ve binaya sonradan eklenebiliyor mu? İşte yanıtı…

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Mardin'de eski yapılar yıkılıyor!

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, şehrin siluetini bozan ve görüntü kirliliğine neden olan betonarme yapıların yıkım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Kayseri Melikgazi'de eski yapılar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 15 gecekondu yıkıldı.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların çevresindeki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'daki "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında Kızılay, Merkez Bankası ve İŞKUR binalarının ardından 15 iş yeri yıkıldı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan eski yapıları yıkıp, yerine yenilerin inşa edilmesi için karar aldı. 

Hatay’da riskli binalarda oturanlar önlem alınmasını istiyor!

Birinci derece deprem kuşağında bulunan ve üç büyük fay hattı üzerinde yer alan Hatay’da kolonların çürüdüğü eski yapılarda oturan vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

İzmit eski yapı Haberi

İzmit eski yapı

İzmit Belediyesi, şehirdeki eski ve kullanılmayan yapıları yıkmaya devam ediyor.

Geçen altı yıl içinde 500 den fazla eski ve kullanım ömrünü tamamlamış yapıları yıkarak şehre adeta nefes aldıran İzmit Belediyesi’nce, Veliahmet mahallesinde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Veliahmet mahallesi Korniş caddesi No 13 adresinde bulunan tek katlı harabe yapı, Belediye Encümeni’nin kararı doğrultusunda iş makinası yardımıyla yıkıldı.

Eski yapının yıkılması bölge sakinlerince sevinçle...