27 / 04 / 2024

İzmit FETÖ

İzmit FETÖ

İzmit'te faaliyet gösteren FETÖ’ye yakın kurumların tabelaları İzmit Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sökülerek indirildi. Fetullahçı Terör Örgütü’yle bağlantılı oldukları belirlenen kurum ve kuruluşlara yönelik operasyonlar da aralıksız sürdürülüyor.

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Etiyopya'da Alman kimliğine bürünen FETÖ yeni okul açıyor!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da yeni eğitim öğretim yılında bir okul daha açıyor.

FETÖ ile korkuttukları kadına 5 milyon liralık villasını sattırdılar!

Dolandırıcılar, Özel Dikici’nin, önce evinde bulunduğunu öğrendikleri 40 bin lira, 1800 dolar ve 20 gram altınını, üzerinde FETÖ/PDY üyelerinin parmak izlerini araştıracakları yalanıyla kandırıp, elinden aldı.

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cü Cevdet Türkyolu'nun mal varlığı!

FETÖ yapılanmasının elebaşı olab Fethullah Gülen'in sekreteri ve en yakını Cevdet Türkyolu, örgütün gayrimenkul zengini olarak biliniyor. İşte Türkyolu'nun mal varlığı...

İzmit FETÖ Haberi

İzmit FETÖ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye 10 gündür tek yürek olmuş darbecilere karşı sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tutarken, Fetullahçı Terör Örgütü’yle bağlantılı oldukları belirlenen kurum ve kuruluşlara yönelik operasyonlar da aralıksız sürdürülüyor. FETÖ ve hain askerlerin darbe girişiminden sonra başlatılan operasyonların en kapsamlılarından biri eğitim alanında oldu.


KARARNAME


OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname 23 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnamenin yayımlanması ile birlikte FETÖ'ye finansman sağlayan çok sayıda kurum ve kuruluş kapatıldı. Karara bağlı olarak ilimizde çok sayıda dernek, yurt ve okulların kapılarına mühür vuruldu, tabelaları indirildi.


17 FARKLI NOKTA


İzmit Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  bu konuda 17 farklı noktada çalışma yaptı. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda  English Life, Dünya Erkek Öğrenci...