26 / 04 / 2024

izmit imar yolunda kalan binalar ne olacak

izmit imar yolunda kalan binalar ne olacak

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İzmit'te imar barışı ile 85 bin TL'lik ceza kaldırıldı!

İzmit Belediye Encümeni Cem Güler başkanlığında toplandı. 27 gündem maddesini karara bağlanırken imar barışından faydalanan 12 kişinin toplam 85 bin 220 TL’lik para cezası kaldırıldı...

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

İzmit Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İzmit Belediye Meclisi dün gerçekleşti, toplantıda imar ağırlıklı konular konuşuldu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmit Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Alanya'daki 15 metrelik imar yolu yaza hazır!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi’nden Cikcilli Mahallesi’ne uzanacak 15 metrelik imar yolunda incelemelerde bulundu. Yücel, yolun yaz aylarında hizmete gireceğini belirtti.

Kuzey imar yolunda çalışmalar sürüyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir trafiğine alternatif çözüm olması amacıyla yapımına başlanan Kuzey İmar Yolu'nda incelemelerde bulundu.

izmit imar yolunda kalan binalar ne olacak Haberi

izmit imar yolunda kalan binalar ne olacak

Kent estetiği açısından şehre yakışmayan görüntülere sebep olan bu binaların aynı zamanda insan sağlığı açısından olumsuzluk yarattığını ifade eden belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, “Son olarak Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak önündeki prefabrik yapı ile yine aynı mahallede Orhan Veli Sokak adresindeki kulübenin yıkım işlemi gerekli kontroller yapılarak belediyemiz tarafından yapılmıştır. Bu gibi yapıların temizlenmesine yönelik çalışmamız kentin dört bir yanında devam ediyor” şeklinde...