28 / 03 / 2024

izmit kandıra otoyol ihalesi

izmit kandıra otoyol ihalesi

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

izmit kandıra otoyol ihalesi Haberi

izmit kandıra otoyol ihalesi

Adı, yaşanan trafik kazaları sebebiyle “ölüm yolu”na çıkmış olan bir yol. Geçenlerde pazarlık usulüyle ihale edildi.

Sözcü Gazetesi'nden Çiğdem Toker'in haberine göre, bu, yola ilişkin yapılan ilk ihale değil. Dört sene önce 218 milyon liraya ihale edilen, törenlerle temeli atılan, bitirilme tarihi sık sık ötelenen İzmit-Kandıra bölünmüş yolunun akıbeti “tasfiye” oldu.

Kocaeli milletvekillerinin sık sık gündeme getirdiği bu yolun yeni ihalesi için Ulaştırma Bakanlığı “bugün yarın” yapılacak diyordu. Nihayet 2016'da işi alıp adı açıklanmayan bir “müteahhit”in tasfiye talebi kabul edilmişti. 

YAKLAŞIK MALİYETİ 789 MİLYON LİRA

Karayolları Genel Müdürlüğü, bu yolu pazarlık usulüyle tekar ihale etmiş. Tek başına bu yolu değil onunla beraber Ağva-Kandıra Kaynarca yolunun da ihalesi yapılmış. İki projenin bir arada olmasından, yaklaşık maliyet, 788 milyon 971 bin 89 lira 10 kuruş....