29 / 03 / 2024

İzmit kentsel dönüşüm alanları

İzmit kentsel dönüşüm alanları

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmit Belediyesi İmar Komisyonu Cedit mahallesinde incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşüm için en çok başvuru İzmit'ten yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mayıs 2012 tarihinde çıkardığı Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan yararlanmak için en çok başvurunun İzmit'ten olduğu öğrenildi.

İzmit'te eski yapıların yıkımları devam ediyor!

İzmit Belediyesi’nin şehrin değişik yerlerindeki eski yapıları yıkma çalışması devam ediyor.Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa mahallesi Sefer sokakta bulunan harabe bir yapı da yıkıldı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmit Cedit'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atılmaya başladı. Kentsel dönüşüm ile 1105 konut inşa edilecek.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

İzmit'teki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili 7 soru mecliste!

İzmit'te yaşanan kentsel dönüşüm süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

TOKİ ve İzmit Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapmak üzere TOKİ ile İzmit Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm toplantısında gerginlik!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerinin dinlenilmesi için düzenlenen toplantıda gerginlik yaşandı.

İzmit kentsel dönüşüm alanları Haberi

İzmit kentsel dönüşüm alanları

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmit Belediyesi İmar Komisyonu Cedit mahallesinde incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz Haziran ayında Bakanlar Kurulu tarafında kabul edilen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmit Belediyesi Cedit mahallesinde incelemelerde bulundu. 126 bin 221 metrekarelik alanda yapılan incelemelere İmar Komisyon Başkanı Zekeriya Özak, üyeler Aykut Bozkurt, Nevzat Tekinsal, Hamit İlker Ulusoy ve Barbaros Akkuş ile Belediyenin İmar’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve teknik ekip katıldı. İmar Komisyonu üyeleri, bölgedeki vatandaşlar ile de görüşerek kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundu. Belediye yetkilileri, Cedit mahallesindeki kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi.


Milliyet 


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Geçtiğimiz haziran ayında Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kabul edilerek kentsel dönüşüm çalışması yapılacak olan Cedit Mahallesi’ndeki bölgede İzmit Belediyesi İmar Komisyonu...