16 / 04 / 2024

izmit kentsel dönüşüm bölgeleri

izmit kentsel dönüşüm bölgeleri

Bakanlar Kurulu tarafından riskli bölge olarak ilan edilen ve İzmit Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan Cedit Mahallesi’nde ilk imzalar atıldı. 

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için ödemeler başlıyor!

İzmit'in Cedit mahallesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için 1479 hak sahibine uzlaşma ödemeleri yapılmaya başlandı. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmit Cedit'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atılmaya başladı. Kentsel dönüşüm ile 1105 konut inşa edilecek.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

İzmit'teki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili 7 soru mecliste!

İzmit'te yaşanan kentsel dönüşüm süreci meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

TOKİ ve İzmit Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapmak üzere TOKİ ile İzmit Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

İzmit Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uzlaşımı sürüyor!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm gerçekleştirecek olan İzmit ilçesi Cedit Mahallesi’nde hak sahiplerinin yüzde 68’i ile uzlaşma sağlandığı açıklandı.

İzmit Veliahmet'te kentsel dönüşüm bekleniyor!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde Kayseri merkezli Veral isimli firma kentsel dönüşüm için çalışmalarını devam ettiriyor.

İzmit'te kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar sürüyor!

Depreme dayanıklı, daha modern ve yeni binaların yapılması adına başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları İzmit merkezde devam ediyor.

İzmit Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bakanlar Kurulu kararı ile afet bölgesi ilan edilen Cedit Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

izmit kentsel dönüşüm bölgeleri Haberi

izmit kentsel dönüşüm bölgeleri

Bakanlar Kurulu kararı ile riskli bölge olarak ilan edilen ve İzmit Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan Cedit Mahallesi’nde vatandaşlar ilk imzaları attı. İzmit Cedit Mahallesi'nde yapılan çalışmalar kapsamında hak sahipleriyle yapılacak görüşmelerin daha sağlıklı olması sebebiyle randevu sistemi uygulanıyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yetkililer sistem ile ilgili bilgiler verdi. 

Yetkililer, “Hak sahiplerine tebligat gönderip, görüşmek için yer ve saati bildirerek kendilerine randevu veriyoruz. Vatandaşlar da belirtilen tarih ve saatte gelerek proje hakkında detaylı bilgi sahibi oluyorlar” dedi.
 
İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm görüşmeleri Belsa Plaza’da bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde gerçekleşiyor. Burada yapılan bilgilendirme görüşmelerinin ardından vatandaşlar muvafakatname imzalıyor. 30 senedir Cedit Mahallesi’nde ikamet eden ve muvafakatname imzalayan Feyzullah Ötlü, “Muvafakatnameye imza atan ve yaklaşık 30 yıldır Cedit...