25 / 04 / 2024

izmit köseköy

izmit köseköy

Türkiye'nin ilk özel lojistik köyü İzmit Köseköy'de kuruluyor. Projenin maliyeti 175 milyon doları buluyor...

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Kocaeli Köseköy Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı kapsamında D-100 Karayolu üzerindeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kartepe Köseköy Mahallesi'nde şuyulandırma işlemi tamamlandı!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Köseköy Mahallesi'nde bulunan 3 sokağın şuyulandırma işlemini tamamladı.

Kartepe Köseköy Sanayi Bölgesi şuyulandırma işlemleri askıya alındı!

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan Köseköy Sanayi Bölgesi şuyulandırma işlemleri askıya asıldı. Kartepe Belediyesi şuyulandırma çalışmaları kapsamında mahallelerdeki imar uygulamaları aralıksız sürüyor.

Köseköy Rehabilitasyon Merkezi yanına spor tesisi yapılacak!

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Rehabilitasyon Merkezi’nin hemen yanında bulunan alana tüm çocukların spor yapmaları için bir tesis yapacağını belirtti.

YHT Sincan-Köseköy hattı fizibilite çalışmaları yapıldı!

Ankara'yı İstanbul'a doğrudan bağlayacak yüksek hızlı tren hattının Sincan'dan Köseköy'e kadar olan 280 kilometrelik bölümü için fizibilite çalışmaları yapıldı. 5-6 firma ilgi duyduğunu belirtti.

Diyarbakır'daki tarihi köprü yıkım tehlikesi ile karşı karşıya!

Diyarbakır'daki tarihi köprü yıkım tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Ovalı Mahallesi'nde bulunan tarihi taş köprü Koke Tepesi çevresinde bulunan mermer ocakları molozlarının çevreye dökülmesi nedeniyle tehdit altında.

Konut fiyatları aylık bazda yüzde 1.15 yükseldi!

Birinci ve ikinci el ortalama konut satış fiyatları Kasım'da bir önceki aya göre yüzde 1.15, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 17.1 yükselirken; en yüksek yıllık artış yüzde 21.58 ile İstanbul'da yaşandı.

Cami inşaatında acele edince kıble yönünü şaşırdılar!

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı

Maçka'da cami inşaatında acele edince kıble yönünü şaşırdılar!

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı.

Kartepe Köseköy’de cadde yenilemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddeleri elden geçiriyor. Bazı caddelere bakım yapılırken, bazı caddeler de tamamen elden geçirilerek yenileniyor. Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yapıldı.

Kartepe Köseköy’de iki cadde yenilendi!

Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.

izmit köseköy Haberi

izmit köseköy

Türkiye’nin ilk özel lojistik köyü İzmit Köseköy’de kuruluyor. 800 dönümlük arsada planlananTürkoloji Lojistik Köyü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bordemir, projede 350 bin metrekarelik kiralanabilir depo ve ofis alanlarının bulunduğunu söyledi. Bordemir, bu alanların 3 bin ile 40 bin metrekare arasında farklı büyüklükte 56 bağımsız bölümden oluşacağını anlatarak, lojistik köyü yaklaşık 3.5 yılda tamamlamayı planladıklarını ifade etti. İnşaatın yapımını taleplere göre etaplar halinde ilerleteceklerini vurgulayan Bordemir, “Belirli yapı bölümlerini ihale ederek ilerleyeceğiz. Çünkü gerçekten büyük bir alan ve sadece inşaat yatırım maliyeti 175 milyon doları buluyor” dedi.


Büyük çapta ithalat ve ihracat yapan firmalardan ciddi talepler geldiğini anlatan Bordemir, “Çünkü burası çok kısa zamanda Türkiye ve Orta Doğu’nun lojistik üssü olacaktır”...