23 / 04 / 2024

izmit Osman Gazi Köprüsü son durum

izmit Osman Gazi Köprüsü son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle 30 Haziran'da açılması planlanan, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan Osmangazi Köprüsü, yaklaşık 39 ayda tamamlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

TOKİ'den Tokat'a yeni okul müjdesi!

Tokat İli, Turhal İlçesi Osman Gazi Mah. 1 Adet 16 Derslikli Okul, Cumhuriyet Mah. 2 Adet 16 Derslikli Okul, Zile İlçesi Osman Gazi Mahallesi 1’er Adet 12 Derslikli Okul ve 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Son 5 yılın en fazla değerlenen ili Yalova oldu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerle sınırlı kalmıyor. Tıpkı Yalova'nın kaderini Osman Gazi Köprüsü'nün değiştirmesi gibi...

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

İşte köprülerle değerlenen 81 bölge!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı araştırmaya göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri, geçtikleri bölgeler ile bağlantı yollarının uzandığı toplam 81 bölgeye çoktan değer kattı.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Karaman Hanımlar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilerek, Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanılan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye 3 arsa ihalesi 16 Şubat'ta!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 16 Şubat'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

2017'de ulaşımdan haberleşmeye mega projeler yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü." dedi.

Ekonomide 2016 böyle geçti!

Türkiye ekonomisi, darbe girişimi, terör olayları, bölgesel ve küresel gelişmelerin de etkisiyle zor bir yılı geride bıraktı. Bu yıl, Türkiye tüm olumsuzluklara rağmen birçok önemli yatırımı da hayata geçirdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü ile Avrasya Tüneli yıl içinde açıldı.

izmit Osman Gazi Köprüsü son durum Haberi

izmit Osman Gazi Köprüsü son durum

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü, 30 Haziran'daki açılış törenine hazırlanıyor.


AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 30 Mart 2013'te Yalova Altınova Hersek şantiyesinde düzenlenen törenle temeli atılan köprü, yaklaşık 39 ayda tamamlandı.


Körfezin iki yakasını birleştiren 113 tabliyenin ilkinin 7 Ocak 2016'da monte edildiği köprüde son tabliye ise 21 Nisan 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle konuldu.


252 metre kule yüksekliğine, 35,93 metre tabliye genişliğine, bin 550 metre orta açıklığına ve 2 bin 682 metre uzunluğa sahip köprünün yapımında 8 bin işçi çalıştı.


Kuş türlerinin yaşadığı "Hersek Lagünü" için kavis verilen Osmangazi Köprüsü, bu özelliğiyle de tabiata ve biyolojik çeşitliliğe verilen önemi gösteren önemli yapılar...