25 / 04 / 2024

İzmit Şirintepedeki eski bina yıkıldı mı

İzmit Şirintepedeki eski bina yıkıldı mı

Şirintepe Mahallesi’nde görüntü kirliliği oluşturulan eski bir yapı İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait binanın yıkımı iş makinası yardımıyla gerçekleşti.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

İzmit'teki eski yapılar yıkılıyor!

Kentteki eski yapıları bir bir yıkan İzmit Belediyesi Bekirdere’de yer alan ve kullanılmayan harabe bir yapıyı daha yıktı.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

İzmit'teki eski ve kullanmayan yapılar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi, şehirdeki eski ve kullanılmayan yapıları yıkmaya devam ediyor. İ zmit Belediyesi’nce, Veliahmet mahallesinde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Kocaeli eski Valilik binası yıkıldı!

Kocaeli’de yeni Valilik Kompleksi’nin yapılmasının ardından 41 yıldır faaliyette olan Eski Valilik Binası’nın yıkımına başlandı. Yıkım için iş makinasının başına geçen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eski Valilik Binası’na ilk kepçeyi vurarak yık

İzmit'te eski yapıların yıkımları devam ediyor!

İzmit Belediyesi’nin şehrin değişik yerlerindeki eski yapıları yıkma çalışması devam ediyor.Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa mahallesi Sefer sokakta bulunan harabe bir yapı da yıkıldı.

İzmit'te eski yapılar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi’nin şehrin değişik yerlerindeki eski yapıları yıkma çalışması devam ediyor. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Mehmet Ali Paşa mahallesi Sefer sokakta bulunan harabe bir yapı da yıkıldı.

İzmit eski valilik binası meydan olacak!

İzmit’in büyük meydanlara kavuşacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, “İzmit eski valilik yıkılarak altına otopark üstüne de Kent Meydanı yapılacak” dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

İzmit’te eski askeri cephanelik alanına yapılacak 1.180 yataklı Kocaeli Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı. 350 milyon Euro’ya mal olacak hastane, Sağlık Bakanı’nın isteği üzerine açılış tarihi öne çekilerek, 29 Ekim 2017’de hizmete girecek.

İzmit’teki parklar yenileniyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit’te 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapıldı. Halen köylerle birlikte 472 parkın bulunduğu İzmit’te eski parklar tek tek elden geçiriliyor.

Kocaeli'de eski gemi turizm için batırıldı!

İzmit Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski yolcu gemisi batırıldı..

Tiger Woods'un eski sevgilisi 2 milyon dolarlık ev aldı!

Tiger Woods'un eski sevgilisi Rachel Uchitel, New York'ta 2 milyon dolarlık ev aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 3 taşınmazı satıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez'de alanları 381 metrekare ile 3 bin metrekare arasında değişen 3 taşınmazı satışa sunuyor

İzmit Şirintepedeki eski bina yıkıldı mı Haberi

İzmit Şirintepedeki eski bina yıkıldı mı

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Şirintepe mahallesi Şirin sokak üzerinde Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait, estetik açıdan görüntü kirliliği oluşturan ve çevre sağlığı açısından tehlikeli bulunan metruk yapının yıkımı yönünde belediye encümeni karar aldı.


Encümenin aldığı karar doğrultusunda söz konusu metruk yapı iş makinası yardımıyla...