08 / 05 / 2024

İzmit Su A.Ş. nerede

İzmit Su A.Ş. nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İzmit Su A.Ş. (İSAŞ) ’ye konuk oldu. enel Sekreter Yardımcısı Okumuş, tesis hakkında detaylı bilgi aldı.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

DASK nedir? Zorunlu mu, kimler yaptırır?

DASK olmadan tapu dairelerinde gayrimenkullerin alım satım işlemleri yapılamıyor. Aynı zamanda doğalgaz, elektrik ve su açma kapama işlemleri de yapılamıyor. Peki DASK nedir? Ne zaman yapılır? İşte yanıtı…

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

İnşaatı izlemek isteyenlere özel paravan: 'Türk toplumu olarak inşaat izlemeyi seviyoruz'!

İzmit Ömerağa mahallesi, İstiklal caddesi üzerinde yapımı devam eden iş merkezi inşaatının etrafı paravanlarla kapatıldı. Müteahhit firma, inşaatı izlemek isteyenlere özel paravan yaptı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Yüksek kira fiyatları öğrencileri zorluyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, kira fiyatlarının öğrencileri zorladığını söyledi. Çiçek, yüksek kiraların öğrencileri suça ittiğini açıkladı.

İzmit Çağırgan'a konak inşa edilecek!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

İzmit Su A.Ş. nerede Haberi

İzmit Su A.Ş. nerede


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İzmit Su A.Ş. (İSAŞ)’ye konuk oldu. Tesiste incelemelerde bulunan Okumuş’a Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel eşlik etti. Şirketin faaliyet konusu ve kapsamı hakkında toplantı salonunda sunum yapıldı. Tesiste gerçekleşen saha turunda Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, personelle tanışma fırsatı buldu. Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, tesis hakkında detaylı bilgi aldı.



Kocaeli Büyükşehir...