28 / 03 / 2024

İzmit Yenişehir

İzmit Yenişehir

İzmit’in en büyük mahallelerinden olan Yenişehir Mahallesi’nde alt yapı çalışması başlayacak. 5500 metre yağmur suyu ve 5000 metre kanalizasyon hattı çalışması yapılacak.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

İzmit Yenişehir yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Haftanın en az 2 günü gerçekleştirilen mahalle gezisinin sonuncusu Yenişehir'de yapıldı.

İzmit Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek.

Yenişehir'de yeşil alan çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Sultan Ahmet Camii yanındaki atıl vaziyetteki yer düzenlenerek yeşil alana dönüştürüldü.

İzmit Yenişehir'e 10 kilometrelik altyapı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde 4 milyon TL maliyetle 10 km uzunluğunda kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı inşaatına başladı...

İzmit Yenişehir'de altyapı çalışmaları başlayacak!

İzmit’in en büyük mahallelerinden olan Yenişehir Mahallesi’nde alt yapı çalışması başlayacak. 5500 metre yağmur suyu ve 5000 metre kanalizasyon hattı çalışması yapılacak.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

İzmit Yenişehir Haberi

İzmit Yenişehir

İSU tarafından önümüzdeki günlerde başlatılacak çalışma ile 5500 metre yağmur suyu ve 5000 metre kanalizasyon hattı çalışması yapılacak. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Uzun koordinatörlüğünde bir toplantı yapıldı. Toplantıya İSU, İZGAZ, SEDAŞ, Türk Telekom, Türksat ve Süperonline firmaların yetkilileri katıldı. Yetkililer, 40 sokak ve 3 caddeyi kapsayan yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmasının 12 ay süreceğini söyledi. İlk etapta İzmit Kaymakamlığı’nın bulunduğu bölgeden başlayacak çalışma bittiğinde Yenişehir Mahallesi’nde uzun yıllar altyapı sorunu yaşanmayacağı bildirildi.



Kocaeli...