25 / 04 / 2024

İzmitte Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak

İzmitte Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamanoğlu Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karamanoğlu, Esma Hande Orhan ve Kutlukerem Karamanoğlu tarafından kuruldu.

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Orhan ve Mahmut Yüksel ortaklığında kuruldu. 

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2AR Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Rozan Orhan ve Alper Yakut imzasıyla kuruldu.

Orhan Keçeli hastaneye kaldırıldı!

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne giren iş adamı Orhan Keçeli, tatil için geldiği KKTC'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Nahta İnşaat Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahta İnşaat Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Emin Orhan, Mohamed H.Elarbı, Youssef H.A. El Arbı, Ahmed B.Saed Bendado ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Roses Yapı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roses Yapı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Sarıbuğa tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

İzmitte Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak Haberi

İzmitte Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak

İzmit Belediyesi’nin İmar Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, “Çukurbağ ve Orhan mahallelerinde önümüzdeki günlerde restorasyon çalışması yapılacak. Bu çalışmalardan önce Müze Müdürlüğü’ne başvuran yetkililer, hangi bölgelerde zemin etütü yapabilecekleri konusunda bilgi istediler. Müze Müdürlüğü’nün belirlediği yerlerde zemin etüt çalışması başlatan İzmit Belediyesi yetkilileri yakında çalışmaları tamamlayacağız. Ortaya çıkacak sonuçlar, restorasyon çalışmaları için büyük önem taşıyor” dediler.


Hürriyet...