19 / 04 / 2024

iznik kırandere sahil projesi ihalesi

iznik kırandere sahil projesi ihalesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İznik sahilleri güzelleştirilecek.Altepe, “Sahil projelendirmesi artık sonuçlandı, ihaleye çıkıyor. Yapılacak ihale ile birlikte artık burada yaz sonu yeni bir faaliyet başlayacak. İznik sahili baştan başa düzenlenec

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

MUÇEV'e kiraya verilen iskeleler meclis gündeminde!

MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskeleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, sadece birkaç adımla, 30 kilometrelik sahil şeridine, kesintisiz bir şekilde bağlayan köprünün ilk etabı tamamlandı ve trafik akışı başladı.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Boukoleon Sahil Sarayı açık hava müzesi olacak!

Bizans dönemine ait tarihi Boukoleon Sahil Sarayı restore ediliyor. İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne sunulan Restorasyon Projesi’ne göre Boukoleon Sarayı, Açık Hava Müzesi olacak.

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

iznik kırandere sahil projesi ihalesi Haberi

iznik kırandere sahil projesi ihalesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile birlikte sahil projesini yerinde inceledi. Altepe, “Bursa’mızdan sonra 17 ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İznik’imizde binlerce yıllık tarihi mirası ortaya çıkaracağız. İznik’in en önemli değerlerinden biri İznik gölü. Bütün sahil yerlerinin çevre düzenlenmesi artık büyükşehir ile oluyor. Sahil projelendirmesi artık sonuçlandı, ihaleye çıkıyor. Yapılacak ihale ile birlikte artık burada yaz sonu yeni bir faaliyet başlayacak. İznik sahili baştan başa düzenlenecek. Vatandaşlarımızın burada gölden istifade edebilmeleri, plajları kullanılabilmeleri sağlanacak. Şimdiden İznik’e hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Sahil projesi Kırandere bölgesinden Karakolları tesislerine kadar 3,5 kilometrelik sahil bandını kapsayacak. Toplam 119.000 metrekarelik proje alanında bir turizm merkezi olan İznik’in ihtiyaçlarına cevap verecek kıyı yapıları ve kentsel donatılar ile kentsel tasarım ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Proje...