26 / 04 / 2024

izocam yalıtım sistemi

izocam yalıtım sistemi

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Enerjide yalıtım İzocam'a emanet!

Dev enerji projelerine yalıtım danışmanlığı yapan İzocam, Tufanbeyli, İncirliova ve Soma'daki enerji santrallerinin ürün tedarikçisi oldu...

Kırklareli Üniversitesi'nin yalıtımında İzocam kullanıldı!

İzocam, verdiği yalıtım danışmanlığı hizmetiyle her ihtiyaca uygun çözümler ve ürünler sunuyor. Şirket, Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

izocam yalıtım sistemi Haberi

izocam yalıtım sistemi

Türkiye’nin en önemli projelerine yalıtım ürünü temin eden İzocam, İstanbul’un önde projelerinden olan Tual Bahçekent’e yalıtım danışmanlığı yapacak. İzocam, Türkiye’nin iddialı projelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Bahçekent’te hayata geçirilen Tual Bahçekent, kent içinde modern kent olarak inşa ediliyor. Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen proje bin 617 konut ve 122 rezidanstan meydana geliyor. 

Bu yıl tamamlanması planlanan projede 6 cm kalınlığında İzocam Manto Taşyünü ürünü kullanıldı. Projede, 140 bin metrekarelik yalıtım uygulaması  Artı İnşaat uzmanlığı ile gerçekleştirildi....