23 / 04 / 2024

izoder başkanı Tayfun Küçükoğlu

izoder başkanı Tayfun Küçükoğlu

İZODER Başkanı Tayfun Küçükoğlu, "Gelişmiş ülkeler uzun yıllar önce başlayan yalıtım seferberliği ile epey yol aldı. Şimdi hamle sırası bizde, bu farkı kapatmalıyız." dedi.

İZODER’in yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi..

Tayfun Küçükoğlu kimdir?

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. Peki, Tayfun Küçükoğlu kimdir? İşte Tayfun Küçükoğlu...

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Levent Pelesen, İZODER'in başkanı oldu!

İZODER Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Levent Pelesen seçildi. İZODER’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, “Yalıtım sektörü için bir başvuru merkezi olarak, yalıtım konusunda kamu ve kamuoyunu bilinçlendirmeye devam edeceğiz." dedi.

İZODER’in yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin ( İZODER ) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi.

İZODER’in yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi..

TMMOB Şehir Plancılar Odası yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman evleniyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'de Yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman ile Meriç Demir evleniyor. Çiftin düğünü 31 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de yapılacak..

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

izoder başkanı Tayfun Küçükoğlu Haberi

izoder başkanı Tayfun Küçükoğlu

İZODER Başkanı Tayfun Küçükoğlu Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 'Enerji Verimliliği Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Enerji verimliliğinde AB normlarına ulaşmak, Türkiye'nin hayati hamlesi olacaktır. Özellikle ekonomik ve sosyal hedeflerimiz için enerji verimliliği konusunda gerekli adımları atmak bizim öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumuzdur" diye konuştu. 


Isı yalıtımı ile hem ekonomik hem çevresel katkı

Bugün Türkiye'nin, ısı yalıtımı sektöründe Avrupa'nın en büyüğü olduğunu vurgulayan Tayfun Küçükoğlu şunları söyledi: "Türkiye'de, sadece 2014 yılında yapılan 65 milyon metrekare mantolamadan 700 bin hane yararlandı ve hane halkı enerji harcaması 650 milyon TL azalırken, 1,2 milyon ton karbondioksit eşdeğeri sera gazında da sağlandı. Ayrıca tüm bu mantolama çalışmaları ile sektör 900 milyon TL ciroya ulaşırken, 500 milyon metreküp daha az...