25 / 04 / 2024

izoder Timur Diz

izoder Timur Diz

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 fiyat!

Nef Merter 14 konut projesindeki dairelerin alanları 39 ile 89 metrekare arasında değişiyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 fiyat listesi...

Timur Bayındır: Otel yenileme teşvik edilsin!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Başkanı Timur Bayındır; Yatırımların ülke geneline yayılmasından memnuniyet duyuyoruz ve de otel yenilemenin teşvik edilsin edilmesini istiyoruz, dedi.

Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiyor. Satışların başladığı Timur Gayrimenkul Nef Merter ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyatları!

Nef Merter 14 projesinde daireler 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Projede dairelerin dışında ticari birimler de yer alıyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyatları..

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef Merter 14 Timur Gayrimenkul!

Nef Merter 14 Timur Gayrimenkul projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 36 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 projesi toplamda 399 tane daireden oluşuyor. Ticari birimlerinde yer aldığı proje 10 ve 15 katlı 2 blok olarak hayata geçiriliyor.

Timur Gayrimenkul İş GYO'nun kiracısı oldu!

Topkapı'da İş GYO ile ortak olan Timur Gayrimenkul Levent'te İş Kuleleri'nin Kule 2'sinden ofis kiraladı. İş GYO'ya kiracı olan Timur Gayrimenkul aylık 60 bin dolar civarında kira ödeyecek...

Timur Holding bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek.

Timur Gayrimenkul bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markasıyla tanınan Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek. Nef Kağıthane 03 projeleri ve Nef Ataköy 22'deki ofis projelerinin yapımı ise sürüyor.

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.

Timur Gayrimenkul Ataköy Nef 22 nerede?

Nef Ataköy 22 projesinde İstanbul Avrupa Yakası Ataköy bölgesinde, E-5 Otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Peki Timur Gayrimenkul Ataköy Nef 22 nerede?

izoder Timur Diz Haberi

izoder Timur Diz

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nde (İZODER) Yönetim Kurulunun kararıyla önemli bir atama yapıldı. İZODER’in bir kuruluşu olan TEBAR A.Ş’nin de Genel Müdürü olan Timur Diz, 1 Eylül 2018 itibarıyla İZODER Genel Sekreteri olarak görev yapmaya başladı. 

Timur Diz kimdir?

1998 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini, 2001 yılında ise aynı üniversitenin Termodinamik ve Isı Tekniği Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Yaklaşık 3 yıl ERA Şehircilik Mimarlık Müşavirlik ve Besa Mekanik şirketlerinde proje mühendisi olarak çalıştı. 2002 yılından bu yana İZODER’de Teknik İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapan Timur Diz, yeni atama ile derneğin Genel Sekreterliğini...