23 / 04 / 2024

İZSU yatırımları

İZSU yatırımları

İZSU Genel Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarının sürdürdüğü İzmir'in Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebekeleri ile iletim hatlarını yenileyecek.

İzmir Urla'ya 9.4 milyonluk yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü Urla'nın Atatürk, Kabalak ve Zeytinalanı mahallelerinde 14 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyecek

İZSU’dan 227 kilometrelik yeni proje!

İçme suyu yenileme çalışmalarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü 227 kilometrelik yeni bir proje ihalesi hazırlığına başladı.

İzmir'in 5 ilçesine 64.8 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yarımadanın 5 ilçesine 64.8 milyon liralık içme suyu ve kanal yatırımı daha yapıyor.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

İZSU'dan 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım!

Geleceğe yatırım Sürdürülebilir bir kent hedefiyle çevre projelerine büyük ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi.

İZSU 2017'ye 19 yeni yatırımla girdi!

Altyapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2017 yılına 19 yeni yatırımla girdi. İlk etap işler arasında 314 kilometrelik içme suyu, 60 kilometrelik yağmur suyu ve 7 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yatırımı bulunuyor.

İZSU’dan Menderes’e 5,5 milyonluk yeni şebeke!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 5.5 milyon liralık yatırımla Menderes’in Çamönü, Çakaltepe, Karakuyu, Kısıkköy, Çileme ve Efemçukuru mahallelerinde içme suyu alt yapı yatırımlarına başlıyor.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İZSU'dan 386 milyon liralık rekor yatırım!

Türkiye’nin en iddialı çevre yatırımlarına imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, aynı anda kentin farklı noktalarında kurduğu 47 şantiyede birden çalışıyor. Yürütülen bu yatırımların toplam bedeli ise 386 milyon lira..

İZSU'dan 40 milyonluk tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. 40 milyon liraya mal olacak tarihi yatırım önümüzdeki ay başlıyor.

İZSU ve JICA'dan ortak çalışma!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin kanalizasyon sistemi için risk yönetiminin ve varlık yönetiminin oluşturulması amacı ile Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile ortak çalışma başlattı.

İZSU'nun yol haritası hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050’li yıllarda kentin artacak nüfusuna göre alt yapı sistemini hazırlamak, yenilikçi teknolojileri hayata geçirmek ve yapılacak yatırımları belirlemek amacıyla yol haritası oluşturuyor.

İZSU'dan 24 milyon TL'lik yatırım!

İzmir merkezdeki ilçelerin eskimiş ve bu nedenle kaçaklara neden olan su branşman (ana şebeke ile evler arasındaki) hatlarını yenilemeye başlayan İZSU, 257 kilometre boru döşeyip 24 milyon liralık harcama yapacak.

İZSU’dan Torbalı’ya 8 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın Türkmenköy, Yoğurtçular, Karaot, Korucuk, Özbey, Yeniköy, Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki içme suyu şebekelerini 8 milyon liralık yatırımla yenileyecek.

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Seferihisar ve Kemalpaşa altyapı yatırımları toplam 4 milyon TL!

İZSU Genel Müdürlüğü, yılın son ayında Seferihisar’da yağmur suyu hattı, Kemalpaşa’da da kanal alt yapısı yatırımlarına başlıyor. İki çalışmanın toplam maliyeti 4 milyon liraya ulaşıyor.

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

İZSU yatırımları Haberi

İZSU yatırımları

İZSU Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde eskiyen ve kaçaklara neden olan içme suyu şebeke ve iletim hatlarını yenilemek için ihaleye çıktı. 110 kilometre içme suyu şebekesi ve iletim hattı ile 25 kilometre uzunluğunda branşman hattının yenilenmesini içeren çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak ve 730 gün sürecek. Ödemiş ilçesinde Kayaköy, Işıkköy, Demircili, Yukarı Yeniköy, Birgi İrimağzı, Kazanlı, Çayır ve Emirli, Kiraz'da Başaran, Mersinlidere, Yeniköy, Çömlekçi, Suludere, Çanakçı, İğdeli, Taşlıyatak, Solaklar, Olgunlar, Sırımlı, Örencik ve Altınoluk ile Beydağ ilçesinde Yeşiltepe, Eğridere, Kurudere ve Yağcılar mahallelerinde imalat çalışması gerçekleştirilecek. Ayrıca Ödemiş'te Birgi Mahallesi İrimağzı Mevkii, Ovakent Mahallesi Ayşeoba mevkii, Konaklı, Balabanlı, Bozcayaka, Kurucuova, Ertuğrul, Küçükavulculuk ve Büyükavulculuk, Kiraz'da  Karaburç, Veliler, Altınoluk, Gedik, Yukarı Tosunlar ile Beydağ'da Beyköy, Aktepe, Atatürk, Menderes, Sarıkaya ve Alakeçili...