29 / 03 / 2024

japonya küçük ofis

japonya küçük ofis

Salıon sürecinde oldukça küçük konutlarda yaşayan Japonlar da kendilerine alternatif ofis seçenekleri arayışına girdi. Önde gelen Japon bir müteahhit çalışanların yaşadıkları zorlukları dikkate alarak, 91 santimetre genişliğe ve 1.8 metre uzunluğa sahip bir ofis tasarladı.

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Kızılay'dan kiralık ofis

Kızılay 2015 yılında kaynak geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Bursa'daki Kızılay Plaza'daki ofislerinden birini açık artırma ile kiralayacak.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Adapazarı'nda 14.6 milyon TL'ye satılık ofis ve iş yerleri!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adapazarı'nda yer alan ofis ve iş yerlerini 14 milyon 624 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Koronavirüs ve mimari: Açık ofis dönemi bitti mi?

Açık ofislerin sonu mu geldi? Telefonlarımızla hiçbir alana dokunmadan yaşayabilir miyiz? Koronavirüs mimariyi nasıl etkileyecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dijital dünya ile mimarlık anlayışı değişiyor!

Yerce Mimarlık ofis ve konut projelerinin yanı sıra adeta birer sanatsal yerleştirme niteliği taşıyan “The Path” ve “Tropicana” gibi tasarımlarıyla günümüz fuarcılık anlayışına farklı bakış açıları kazandırıyor. 

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

japonya küçük ofis Haberi

japonya küçük ofis

Koronavirüs, hayatlarımızın her alanında değişiklikleri getirdi. En köklü değişimlerden biri de çalışma hayatında görüldü. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konutlar salgınla beraber artık hem yaşam alanları hem de ofisler oldu. Kimimizin konutu böyle bir yaşam için uygunken kimileri de ofisi eve taşımada ciddi problemlerle karşılaştı. Özellikle küçük bir konutta kalabalık aile ile yaşayanlar, ev ve iş dengesinin kurulmasında zorluklar yaşadı.

Bu süreçte herkes gerekli konforu ve çalışma ortamını bulabilecek imkanı bulunmuyordu. Kimileri mutfakta çalışırken, kimileri de farklı ülke veya kentlere taşınarak kendilerine yeni bir hayat kurdular.

Oldukça küçük konutlarda yaşayan Japonlar da kendilerine alternatif ofis seçenekleri arayışına girdi. Önde gelen Japon bir müteahhit çalışanların yaşadıkları zorlukları dikkate alarak, 91 santimetre genişliğe ve 1.8 metre uzunluğa sahip bir ofis tasarladı.