25 / 04 / 2024

Jardin Eden satılık

Jardin Eden satılık

Pana Yapı, Çeşme'de projelendirdiği Jardin Eden projesi 44 villa ile 3 konaktan oluşuyor. Projede fiyatlar 1 milyon 652 bin liradan başlıyor.

Jardin Eden projesinde matematiksel hesaba girilmemeli!

Ceren Kumbasar bugünkü yazısında inşaatı devam eden, uzun zamandır da özellikle illüstrasyonlarında başarı olan Çeşme'deki Jardin Eden projesinin detaylarını anlattı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Jardin Eden Çeşme Villaları!

İzmir İl'i Çeşme ilçesinde yükselen Jardin Eden Çeşme Villaları projesi toplam 35 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Jardin Eden Çeşme projesi 120 adet villadan oluşuyor.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Pana Jardin Eden satılık!

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden projesinde 3+1'den 6+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Pana Jardin Eden satılık daire fiyatları katlara göre değişiyor.

Çeşme Jardin Eden satış fiyatları!

Çeşme Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 378 bin TL'den başlıyor. Çeşme Jardin Eden projesinde ilk etap Haziran 2017'de teslim edilecek...

Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık!

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık daire alanları 170 metrekareden başlıyor. Yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim fırsatı sunan proje 124 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar Yapı satılık!

Yakuplu Asmalı Hayat Dekar Yapı satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden projede toplam 244 adet konut bulunuyor.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık!

Ön talep toplamaya devam eden projenin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Yakacık Tual Adalar satılık!

Ön talep süreci devam eden proje toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Yakacık Tual Adalar satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılması öngörülüyor.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Projesi satılık!

Ön talep dönemi devam eden proje toplam 88 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Sinpaş Ümraniye Çakmak Projesi satılık daireler İstanbul'un Anadolu Yakası Ümraniye ilçesine bağlı Çakmak bölgesinde yükselecek.

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık!

Kağıthane Ege Yapı Projesi satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep süreci devam eden projenin Eylül ayında satışa sunulması planlanıyor.

DKY On Evleri satılık!

DKY On Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Ön talep süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek.

Jardin Eden satılık Haberi

Jardin Eden satılık

Pana Yapı, Çeşme'de projelendirdiği 'Jardin Eden'de inşaat hızla ilerliyor. Şirketin İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, 44 villa ile 3 konaktan oluşan ilk etabın 2017 yılı haziran ayında teslim edileceğini, fiyatların 1 milyon 652 bin liradan başladığını söyledi. Projenin tamamında farklı tipte 118 villa ve 60 daire bulunuyor. Yatırım değeri 150 milyon lira olan sitede her villa ve her sokak denize bakacak şekilde inşa ediliyor. Sosyal olanaklar arasında özel havuzlar, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamam yer alıyor. Mahir Şaşmaz, insan odaklı projeler ürettiklerine dikkat çekerek, sitenin Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze 6 kilometre mesafede bulunduğunu söyledi. 



Web: http://www.jardineden.com.tr/



Yeni...