25 / 04 / 2024

Jared Kushner emlak şirketi

Jared Kushner emlak şirketi

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Ivanka Trump ve Jared Kushner Miami'de 31.8 milyon dolara arsa aldı!

Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami'de 30 milyon dolara (yaklaşık 234 milyon TL) arsa satın aldı...

Trump'ın bankacısı hakkında 'ev satın alma' soruşturması!

Alman bankası Deutsche Bank, ABD Başkanı Donald Trump ile damadı Jared Kushner’in uzun zamandır özel bankacıları olan Rosemary Vrablic hakkında soruşturma başlattı. Vrablic’in, Kushner’in ortağı olduğu bir emlak yatırımı şirketinden niçin ev aldığı incelenecek.

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Donald Trump'ın kızının düğünü 30 milyon dolara mal oldu!

Amerikalı emlak kralı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, New York Observer gazetesinin yayımcısı Jared Kushner ile dünya evine girdi

Ivanka Trump, Jared Kushner ile evlendi!

Amerikalı emlak zengini Ivanka Trump (27), kendisi gibi emlak zengini bir aileden gelen Jared Kushner ile evlendi

ABD'li emlak kralı Donald Trump'ın kızı bugün evleniyor!

ABD'li emlak kralı Donald Trump'ın kızı Ivanka ile New York Observer gazetesinin patronu Kushner bugün evleniyor

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Jared Kushner emlak şirketi Haberi

Jared Kushner emlak şirketi

ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin iki yılda isimleri açıklanmayan yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Trump'ın göreve geldiği 2017 yılından bu yana Beyaz Saray Danışmanı olarak görev yapan Kushner’in emlak şirketi Cadre'nin, ismi bilinmeyen yabancı kaynaklardan 90 milyon dolar yatırım aldığı söyleniyor.

Söz konusu miktarın, şirketlerin gizli bilgilerini saklamasıyla ünlü vergi cenneti olarak bilinen Cayman Adaları’nda bulunan Goldman Sachs'a ait bir aracı kuruluş üzerinden aktarıldığı ifade edildi.

Paranın büyük kısmının Cayman Adaları’na, İngiliz Virgin Adaları'ndan ulaştığı, belli miktarın da Suudi Arabistan'dan geldiği belirtiliyor. 

Trump’ın Orta Doğu özel temsilcisi olan Kushner’in, Suudi Arabistan yönetiminden Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile yakın ilişkisi ve...