28 / 03 / 2024

Jeff Bridges ev

Jeff Bridges ev

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Jeff Bezos, Kaliforniya'da 165 milyon dolara konak satın aldı!

Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Kaliforniya Beverly Hills'te 165 milyon dolara yeni bir konak satın aldı. Bezos, tüm zamanların en pahalı ev satış rekorunu kırdı.

Jeff Bezos Manhattan'da 80 milyon dolara ev alıyor!

Amazonu'n sahibi Jeff Bezos, New York'ta 80 milyon dolar değerinde üç ev satın alıyor. 

Jess Bridges Los Angeles'taki evini 7.1 milyon dolara sattı!

Oscar ödüllü oyuncu Jeff Bridges, İspanyol mimarisi tarzındaki evini 7 milyon 995 bin dolara sattı.

Jeff Bridges malikanesini satıyor!

OSCAR ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges (65) ABD'nin California eyaletine bağlı Montecito'da bulunan 885 metrekare büyüklüğündeki villasını satışa çıkardı.

Jeff Bridges, California'daki muhteşem villasını 29.5 milyon dolara satıyor!

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Kylie Minogue İspanya'dan ev alıyor

Kendisinden yaşça küçük İspanyol model sevgilisiyle mutlu bir beraberlik yaşayan Kylie Minogue, İspanya'dan ev almaya hazırlanıyor

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Jeff Bridges ev Haberi

Jeff Bridges ev

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara (yaklaşık 78 milyon TL) satıyor.



'Santa Lucia' adlı malikanede 5 yatak odası, 5 banyo, şelalelerin süslediği bir havuz, misafir köşkü, sinema ve müzik kayıt stüdyosu bulunuyor.



Bağ, bağ evi, müştemilat ve yürüyüş patikalarıyla çevrili villa, 2012 yılında hayatını kaybeden mimar Barry Berkus tarafından inşa edilmişti.



Jeff Bridges, 38 yıldır evli olduğu eşi Susan Geston ile evin her odasını farklı konseptlerde dekore etti.



Yaklaşık 78 milyon TL'ye satılan o evin görüntüleri...