29 / 03 / 2024

Jeff Bridges kalifornia ev

Jeff Bridges kalifornia ev

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara satıyor.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı!

Bernard Arnault ve Elon Musk'tan sonra dünyanın en zengin üçüncü insanı olarak bilinen Amazon şirketinin kurucusu Jeff Bezos, Miami'de 79 milyon dolara ev aldı. 

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

2022 teknoloji milyarderlerine yaramadı! Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg…

Şirketleri ve yaptıkları hamlelerle her gün haberlere konu olan ünlü teknoloji devlerinden bazıları yeni yıla fakirleşerek girdi.

2022, teknoloji devlerine yaramadı! Toplam zararları 457 milyar dolar!

Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg  dahil 10 teknoloji milyarderi yılı zararla kapatıyor. Toplam 457 milyar dolar zarar ettiler.

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, gençlere hayatlarında başarılı olmaları  için altın değerinde öğütler verdi. İşte dünyanın en zenginlerinden biri olan Bezos'tan tavsiyeler...

Ünlü milyarder, servetini bağışlayacağını duyurdu!

Amazon’un kurucusu ünlü milyarder Jeff Bezos, 124 milyar dolarlık servetinin büyük bir bölümünü bağışlayacağını duyurdu. Bezos, bağış için belirlediği kriterleri açıkladı.

Jeff Bezos tahtını Asyalı iş insanı Gautam Adani’ye devretti!

Bloomberg Milyarderler Endeksi’nde ilk üçe giren, ilk Asyalı milyarderi olan iş adamı Gautam Adani, şimdi de zenginler listesinde Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u tahtından ederek dünyanın en zengin ikinci kişisi konumuna geldi. İşte, haberin detayları…

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

Jeff Bridges kalifornia ev Haberi

Jeff Bridges kalifornia ev

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, California'daki muhteşem malikanesini satışa çıkardı. 65 yaşındaki aktör, 885 metrekare büyüklüğündeki villasını 29.5 milyon dolara (yaklaşık 78 milyon TL) satıyor.



'Santa Lucia' adlı malikanede 5 yatak odası, 5 banyo, şelalelerin süslediği bir havuz, misafir köşkü, sinema ve müzik kayıt stüdyosu bulunuyor.



Bağ, bağ evi, müştemilat ve yürüyüş patikalarıyla çevrili villa, 2012 yılında hayatını kaybeden mimar Barry Berkus tarafından inşa edilmişti.



Jeff Bridges, 38 yıldır evli olduğu eşi Susan Geston ile evin her odasını farklı konseptlerde dekore etti.



Yaklaşık 78 milyon TL'ye satılan o evin görüntüleri...