25 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Alex Roriguez

Jennifer Lopez Alex Roriguez

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 

Türkiye’de konutların güçlendirilmesinin maliyeti 500 milyar dolar!

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, 9’uncu Sürdürülebilir Finans Forumu’nda konuşma yaptı. Lopez, “Türkiye’de iklim kriziyle beraber konutları dönüştürmenin bedeli 1 trilyon dolar. Sadece konutları güçlendirmenin bedeli ise 500 milyar dolar” dedi.

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alex Otel Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Şenel, Hamdi Met ve Kemal Şimşek ortaklığında kuruldu.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Homend Alex Laser akıllı robot süpürgede efsane fırsatlar! İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Homend Alex Serisi robot süpürge modelleri kasım ayı fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte Homend Alex Serisi robot süpürge 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101'de Lydstro Cleanr, Omix Mixbot, Fantom, Homend Alex robot süpürgeler ne kadar? 19 Ekim 2022 fiyat listesi

A101'de, yeni robot süpürge ürünlerini satışa sundu. Peki, A101'de robot süpürge fiyatları ne kadar, kaç TL? A101'de Lydstro Cleanr, Omix Mixbot, Fantom, Homend Alex robot süpürgeler ne kadar? 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Homend Alex Laser akıllı robot süpürgede 500 TL indirim! 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karaca'nın altında satılan Homend Alex Serisi robot süpürge modellerinde 500 TL'lik indirim yapıldı. İşte kampanyanın detayları...

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Homend elektrik süpürgelerinde dev fırsat! 3.498 TL'lik indirim başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde 15 Mayıs tarihine kadar geçerli dev kampanyayı başlattı. Homend Hurriclean Multi Siklon Süpürge, Dustrider Dikey Süpürge ve Alex Laser Robot Süpürge modellerinin bir arada alımına 3.498 TL indirim uygulanıyor. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Jennifer Lopez Alex Roriguez Haberi

Jennifer Lopez Alex Roriguez

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez, geçtiğimiz Eylül ayında eski beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez’le birlikte ev baktıkları haberleriyle gündeme gelmişti. 

Milliyet'in haberine göre, Jennifer Lopez’in New York’taki evini satışa çıkardığı öğrenildi. Lopez, Manhattan’daki dubleks penthouse’ı için 27 milyon dolar (99.5 milyon TL) istiyor. 

Yedi aydır birlikte olan ikilinin yeni bir ev baktıkları söyleniyor. Lopez'in satışa çıkardığı penthouse’ı iki katlı ve dört yatak odası, dört terası bulunuyor. 

Çiftin, yaklaşık bir aydır aynı bölgede başka bir ev baktıkları, fakat henüz ‘hayallerindeki evi’ bulamadıkları da söylentiler arasında. 

Lopez, Hidden Hills'teki evini satmıştı
jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı Hidden Hills'teki saray yavrusu malikanesini 10 milyon dolara Mart ayında satmıştı. 

12 banyosu, dokuz tane yatak...