26 / 04 / 2024

Jennifer Lopez sevgilisi kim

Jennifer Lopez sevgilisi kim

Dünyaca ünlü oyuncu-şarkıcı Jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı malikanesini sonunda sattı. Lopez, California, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara elden çıkardı.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lopez'den 32 milyon dolarlık villada kutlama!

Jennifer Lopez Miami'de 32 milyon dolarlık lüks villada 50'nci yaş gününü kutladı. 

Jennifer Lopez sevgilisi kim Haberi

Jennifer Lopez sevgilisi kim

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı saray yavrusu malikanesini sonunda sattı.



47 yaşındaki Lopez; iki yıl önce 17 milyon dolara satışa sunduğu California, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara elden çıkardı.



12 tane banyosu, dokuz tane yatak odası bulunan bu malikaneyi Lopez, Marc Anthony ile evli olduğu 2010 yılında 8.2 milyon dolara satın almıştı.



Hilton&Hyland emlak şirketi tarafından satılan malikanede 20 kişilik bir ev sineması, özel spa merkezi, dans ve plak kayıt stüdyosu ile sekiz garaj, sekiz tane de şömine bulunuyor.



Çok geniş bir giyinme ve elbise odası bulunan malikanenin banyosu ise manzaralı.



Jennifer Lopez'in malikanesinde dikkat çeken bir başka nokta da neredeyse bütün odalarda hatta banyoda bile kitaplık bulunması.