28 / 03 / 2024

Jeofizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu

Jeofizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu

JEOFİZİK Mühendisi Gündoğdu, Marmara Denizi’nde son gerçekleşen depremlerin ’hoş olmayan’ ve ’algılanması zor işaretler verdiğini’ belirtti, Büyük Bursa depremi sonrası beklenen yeni hareketlenme ihtimalinin de giderek arttığını söyledi.

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, o bölgeyi işaret etti: Gerildi gerildi, durdu, şimdi beklemede!

Bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından depremler ile ilgili konuştu ve o bölge için 'Gerildi gerildi, durdu. Beklemede....' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan o il için 7.5 şiddetinde deprem uyarısı! Kent büyümemeli dedi! 

Deprem uzmanı Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, bugün .5 şiddetinde deprem beklediği kenti açıkladı ve uyarılarda bulundu. İşte Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan o şehir için şok eden bindirmeli deprem uyarısı: 7.3 şiddetinde sallanacak!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, alfabetik sıraya göre 81 ilin deprem riskini açıklamaya devam ediyor. Bugünkü açıklamasında o il için 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunan Ercan, bindirmeli deprem riskini de dile getirdi. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu!

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı geride bırakan Oğuz Korkmaz İktisat Evim Genel Müdürü oldu...

Oğuz Çarmıklı, yeniden Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

Nurol GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına M.Oğuz Çarmıklı ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliğine Sn. S.Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan seçildi.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Jeofizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu Haberi

Jeofizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu

Jeofizik Mühendisi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu ile Doğa Hareketleri Araştırma Derneği Başkanı ve Nilüfer Belediyesi Deprem Öncü İşaretleri İzleme ve Tahmin İstasyonları Proje Sorumlusu Fuat Agalday, Bursa’nın merkez Nilüfer Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen buluşmada proje çalışmaları ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı. 


Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde son gerçekleşen depremleri değerlendi. Yeni hareketlenme ihtimalinin giderek arttığını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Gündoğdu, şöyle devam etti:


"Bölgede son yaşanan hareketlerde sıkıntılı durum var. Önce iki kez kuzeyde 3.7 şiddetinde yaptı. Bu depremler faya değişik açı yaparak sıkışmayı ifade eden tarzda oluştu. Arkasından Adalar açığında 4.2 şiddetinde düşey tarzda bir deprem oldu ve açılmayı bize gösterdi. Bu depremler...