29 / 03 / 2024

jeotermal ısıtma projesi

jeotermal ısıtma projesi

Yozgat'ta konutları jeotermal enerjiyle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor. Türkiye'nin en zengin jeotermal kaynaklarının bulunduğu ilde kaynaklardan yararlanılarak 2 bin 250 konut ısıtılmaya başlandı, 1500 konutun daha ısıtılması için hazırlanan proje hayata g

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

Süleymaniye yenileme projesi başladı!

Süleymaniye yenileme projesi resmen başladı. Süleymaniye Projesi’nin ilk etabının ilk harcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından atıldı....

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Mamak Evleri'nin merkezi ısıtma sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Mamak Kusunlar Mahallesi'nde dar gelirli aileler için yapılmış olan TOKİ projesinin merkezi ısıtma sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

6 maddede konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut siteleri ve merkezi ısıtma sistemi " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

jeotermal ısıtma projesi Haberi

jeotermal ısıtma projesi


Yozgat'ın Sorgun ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde 24 derslikli bir ilköğretim okulunun da bulunduğu 1500 konutun jeotermal enerjiyle sorunsuz ısıtıldığını söyledi. Şimşek, Yozgat Valiliği tarafından önceki yıllarda il genelinde bulunan mevcut jeotermal kaynakların potansiyellerinin belirlendiğini hatırlattı. Şimşek, "İlçemizde 4 kuyu açıldı, 3 kuyudan 80 derece


sıcaklıkta sıcak su çıkartıldı. Şimdi bu kaynaklardan yararlanarak hem konutlarımızı ısıtıyoruz hem de termal turizm tesislerinde kullanıyoruz" dedi.


Şimşek, Türkiye'nin en modern jeotermal ısıtma sistemini ilçede kurduklarını kaydederek, 24 derslikli bir ilköğretim okulunun daiçerisinde bulunduğu 1500 konutu ısıttıklarını ifade etti. Şimşek, "Jeotermal kullanılan konutların ısı derecesi, eksi 30 derece de bile 19-22 dereceden aşağıya düşmüyor. Jeotermal ile ısınan vatandaşlarımız, ısınma için kış döneminde sadece 300 YTL ödüyor, ısınmakla kalmıyorlar musluklarından da...