24 / 04 / 2024

Jessica Biel çocuklar için restoran mı açacak

Jessica Biel çocuklar için restoran mı açacak

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

HEP İstanbul, çocuklar için Hansel&Gretel etkinlikleri düzenliyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” sömestr tatiline giren çocukları “Hansel&Gretel”in büyülü dünyasına davet ediyor

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Kırkağaç Çocuk Sanat Merkezi çocuklar için yararlı olacak!

Memiş, Büyükşehir Belediyesinin çabalarıyla ilçede inşaatına başlanılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi. Memiş, inşaatın tamamlanmasının ardından çocuklar için çok yararlı bir merkez olacağını söyledi.

Mersin Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2016’da açılacak!

Mersin'de yapılan ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Merkezin 2016’da hizmete gireceği bildirildi. Eğitim merkezinin 25 yıllığına Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri ili ilgili protokol çalışmaları başladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'da açtı!

Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan sanatçı Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30'uncu anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde açtı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Ağrı'da anaokulu açacak!

Türkiye’de okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

Jessica Biel çocuklar için restoran mı açacak Haberi

Jessica Biel çocuklar için restoran mı açacak


İstanbul'da mayısta konser verecek olan ABD'li şarkıcı Justin Timberlake'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak. 


Oyuncu, ünlü ve zengin çocuklarının gittiği "Au Fudge" adlı restoranın şubesini açma kararı aldı. Biel'in Los Angeles'ta açacağı restoran için bir inşaat şirketiyle anlaştığı...