27 / 04 / 2024

Jessica Stam bebek yalı

Jessica Stam bebek yalı

Cadde, defile öncesi Jessica Stam'le bir araya geldi. Modelle İstanbul'u ve giyim tarzını konuştuk. Stam, "Boğaz'da bir yalı ya da güneyde bir ev almayı çok isterim" diyor...

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Yalın Bebek'e taşındı!

Ünlü şarkıcı Yalın, evini Bebek'e taşıdı. Yalın, "Bebek'e taşındım. "Çünkü ben çok yol gitmeyi, araba kullanmayı ve arabanın içinde durmayı sevmiyorum" diye konuştu.

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde son durum!

İstanbul'da yapımına başlanılan Bebek- Aşiyan Kazıklı sahil yolu projesindeki çalışmalar tartışmalara neden oldu. Proje kapsamında Bebek sahiline ek kazıklı yol gelecek.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Bebek'teki Gülman Yalısı yıkılacak!

İş adamı Kemal Gülman, Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili konuştu. Gülman, ''Yalı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak'' diye konuştu.

Feryal Gülman'ın Bebek'teki yalısına yıkım kararı!

Feryal Gülman'ın Bebek'te yer alan ve bir çok diziye ev sahipliği yapan yalısı için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım kararı çıkarıldı.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Jessica Stam bebek yalı Haberi

Jessica Stam bebek yalı
Cadde, defile öncesi Jessica Stam'le bir araya geldi. Modelle İstanbul'u ve giyim tarzını konuştuk.
Stam, "Boğaz'da bir yalı ya da güneyde bir ev almayı çok isterim" diyor.
Stilinizi nasıl ifade edersiniz?
Casual, günlük giyiniyorum genelde.
Bu tarzı bulmanızda size ne yardımcı oldu?
Ben bir çiftlikte büyüdüm.
Son 10 yılımı moda sektöründe, modacılarla iç içe geçirdim haliyle. Tarzım, bu ikisinin karması oldu diyebilirim.
Daha önce de birkaç kez İstanbul'a geldiniz. İstanbul'da neleri seviyorsunuz?
İstanbul, benim en sevdiğim şehir. Henüz keşfedemediğim bir sürü şey var. Kapalı Çarşı'ya, Boğaz'da tur yapmaya, güzel restoranlara, eski camilere, insanların enerjisine bayılıyorum.
O zaman en sevdiğiniz Türk yemeğini de duyalım...
Baklava (gülüyor). Ve geleneksel siyah çay. Daha biraz önce iki tane içtim, mükemmeldi.
Alışveriş yapacak mısınız?
Gelir gelmez kolumdaki iki bileziği aldım. Aralarında nazar boncukları var.
Geçen ziyaretinizde Türk...