25 / 04 / 2024

Jessica Stam

Jessica Stam

Cadde, defile öncesi Jessica Stam'le bir araya geldi. Modelle İstanbul'u ve giyim tarzını konuştuk. Stam, "Boğaz'da bir yalı ya da güneyde bir ev almayı çok isterim" diyor...

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

ABD'nin California bölgesinde başlayan yangınlar 79 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. California’yı yakan ateşler, Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Fredrik Eklund evi pahalıya satmanın sırrını açıkladı!

Aralarında Jennifer Lopez ve Sarah Jessica Parker gibi film yıldızlarının da bulunduğu zenginlerin emlakçısı olarak bilinen Fredrik Eklund, evinizi pahalıya satmanın sırlarını açıkladı.

Jessica Chastain Manhattan'da 5.1 milyon dolara daire aldı!

Hollywood'un yükselen yıldızlarından Jessica Chastain, Manhattan'da 5.1 milyon dolara daire aldı. Dört odalı daireyi ilginç kılan şey ise; perili olduğu söylenen The Osbourne binasında bulunması.

Jennifer Lawrence 24 yaşında malikane sahibi oldu!

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Şehrizar Konakları’ndan daire alana danışmanlık hizmeti hediye!

Şehrizar Konakları’ndan bu yılın sonuna kadar daire alanlar Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba’dan Sting’e kadar birçok dünya yıldızının evinde imzası olan Şafak Çak’tan ücretsiz tasarım danışmanlığı alacak.

Jessica Stam, Bebek'te yalı almak istiyor!

Cadde, defile öncesi Jessica Stam'le bir araya geldi. Modelle İstanbul'u ve giyim tarzını konuştuk. Stam, "Boğaz'da bir yalı ya da güneyde bir ev almayı çok isterim" diyor...

Jessica Alba'nın evi dekorasyon dergilerinin ilgi odağı oldu!

Jessica Alba ve kocası Cash Warren, sıcak aile yuvaları için bir serveti gözden çıkardı, Evin 4 yatak odası ve 6 tane de banyosu bulunuyor.Büyük bir mutfak, Alba ve kocasına ait iki özel giyinme odası, çocuk odaları dikkat çeken unsurlar arasında...

Jessica Simpson 13 milyon dolarlık eve taşınacak!

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, bebek odası için 13 milyon dolarlık bir eve taşınmayı planlıyor...

Londra’daki olimpiyatlar için tesisler çevreye uygun inşa ediliyor!

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olimpiyatlar 61 gün sonra Londra’da başlıyor. Bu sene ilk kez ‘çevreci oyunlar’ sıfatını da alıyor. Zira tesisler çevreye uygun inşa edildi. Ayrıntıları ve İstanbul’un adaylığını İngiltere İstanbul Başkonsolosu Jessica

Carrie Bradshaw karakterinin dizideki evi 17 milyon liraya satılıyor!

ABD'nin ünlü televizyon dizisi Sex and The City'de Sarah Jessica Parker'ın oynadığı Carrie Bradshaw karakterinin dizideki evi 9.65 milyon dolara (17.18 milyon Türk Lirası) açık arttırmada satılacak

Jessica Stam Haberi

Jessica Stam
Cadde, defile öncesi Jessica Stam'le bir araya geldi. Modelle İstanbul'u ve giyim tarzını konuştuk.
Stam, "Boğaz'da bir yalı ya da güneyde bir ev almayı çok isterim" diyor.
Stilinizi nasıl ifade edersiniz?
Casual, günlük giyiniyorum genelde.
Bu tarzı bulmanızda size ne yardımcı oldu?
Ben bir çiftlikte büyüdüm.
Son 10 yılımı moda sektöründe, modacılarla iç içe geçirdim haliyle. Tarzım, bu ikisinin karması oldu diyebilirim.
Daha önce de birkaç kez İstanbul'a geldiniz. İstanbul'da neleri seviyorsunuz?
İstanbul, benim en sevdiğim şehir. Henüz keşfedemediğim bir sürü şey var. Kapalı Çarşı'ya, Boğaz'da tur yapmaya, güzel restoranlara, eski camilere, insanların enerjisine bayılıyorum.
O zaman en sevdiğiniz Türk yemeğini de duyalım...
Baklava (gülüyor). Ve geleneksel siyah çay. Daha biraz önce iki tane içtim, mükemmeldi.
Alışveriş yapacak mısınız?
Gelir gelmez kolumdaki iki bileziği aldım. Aralarında nazar boncukları var.
Geçen ziyaretinizde Türk...