26 / 04 / 2024

JET PA konutları

JET PA konutları

1997 yılında JETPA, 60 ay vade ile kira öder gibi daire sahibi yapıyormuş. Beylikdüzü'nde bulunan daireler 2 milyar 150 milyon liradan (175 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Elazığ'da deprem konutları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, ''Mustafa Paşa'da da temelimizi eş zamanlı atıp, şekilde yıl sonuna kadar konutları bitirmek istiyoruz" dedi.

Paşaköy Konsept Konutları geliyor! Yeni proje!

Yapı Merkezi İnşaat tarafından, İstanbul Sultanbeyli'de Paşaköy Konsept Konutları inşa edilecek. Proje 24 ay içerisinde tamamlanarak teslim edilecek...

TOKİ Ilgın Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ konutları kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi. Ilgın ilçesinde yapımı tamamlanan 863 TOKİ konutundan 248'i Lala Mustafa Paşa Külliyesi'nde gerçekleştirilen kurayla hak sahiplerine teslim edildi.

Sea Homes Paşalimanı nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Sea Homes Paşalimanı Konutları 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı nerede?

Jet-Pa Holding mağdurları eylem yaptı!

Jet-Pa Holding'in Patronu Fadıl Akgündüz'ün mağdur ettiği yüzlerce yatırımcı İstanbul Caprice Gold önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Mağdurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendilerine yardımcı olmasını da istedi.

Çanakkale İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için 37 proje yarışıyor!

İsmet Paşa Mahallesi'nde sosyal konutları kapsayan 83 bin 440 metrekarelik alandaki kentsel yenileme için açılan ulusal mimari proje yarışmasına 37 proje katıldı. Çalışmaların değerlendirme süreci başladı

Fadıl Akgündüz'den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup!

Caprice Gold Maldivler projesine nokta konulan Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Siirt eski milletvekili Fadıl Akgündüz, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazdı. İşte o mektup...

Finia Paşapark Evleri fiyat!

Daire satışlarına devam edilen Finia Paşapark Evleri fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 94 bin 750 TL olarak belirlendi. Projede yer alan konutların alanları 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor...

Finia Paşapark Evleri!

Finia Paşapark Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinden 1 oda 1 salon konutların fiyatları 94 bin 750 TL'den başlıyor. Projede dairelerin alanları ise 55 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Finia Paşapark'ta 94 bin 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Finia Paşapark projesinde dairelerin fiyatları 94 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Finia Paşapark'ta toplam 178 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Finia Paşapark projesi! Finia Yapı!

Finia Paşapark projesi kapsamında yer alan konutların alanları 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Finia Paşapark 'ta minimum fiyat 94 bin 750 lira olarak belirlendi.

Finia Paşapark Evleri fiyat listesi!

Finia Paşapark Evleri fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 94 bin 750 lira olarak belirlendi. Finia Paşapark projesinde yer alan konutların alanları 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Finia Paşapark Evleri Pendik'te yükseliyor! 94 bin 750 liraya 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Finia Yapı tarafından inşa edilen ve 5 bloklu olarak konumlandırılan Finia Paşapark Evleri'nde 1 oda 1 salon konutların fiyatları 94 bin 750 liradan başlıyor.

JET PA konutları Haberi

JET PA konutları



MAL MEYDANDA!


Hayal değil, bitmiş ev alın.


PEŞİN FİYATINA 60 AY VADE

Bu yıl taşının, kira öder gibi 5 yılda ödeyin


Bugüne kadar yüz binlerce aileyi küçücük taksitlerle büyük yatırımların sahibi yapan JET PA, şimdi de size, İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman'da, merkezi ısıtma sistemi, duvardan duvara halı, banyosunda jakuzi, özel otoparkı, yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol sahası, süpermarketi ve kafeteryası bulunan 21. yüzyılın konforuna sahip konutları inanılmaz avantajlarla sunuyor.

Unutmayın, istediğiniz daireyi seçmek için yarın çok geç olabilir!


2.150.000.000 TL'den başlayan fiyatlarla


JET PA


(1997 yılında Reşat Altın 12.220.000 liraya satılıyormuş.)


Milliyet 23 Haziran 1997



Abdullah Kutalmış...