28 / 03 / 2024

JLL Türkiye Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu

JLL Türkiye Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Alışveriş merkezlerindeki kiralanabilir alanlar arttı!

JLL Türkiye Müşteri Muhasebesi ve Yeniden Kiralama Kıdemli Direktörü Gökhan Faik Yazıcı yaptığı açıklamada, 2021 yılında alışveriş merkezlerindeki kiralanabilir alanların artış gösterdiğini söyledi.

A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor!

JLL Türkiye tarafından açıklanan Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu’na göre; 2023 sonuna kadar A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor. 

2024'e kadar AVM sayısının yüzde 10 artması bekleniyor!

JLL Türkiye, 2021 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu'na göre; 2024 senesine kadar AVM sayısında yüzde 10 artış yaşanması bekleniyor. 

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

AVM'ler yaşam alanına dönüşüyor!

JLL Türkiye tarafından 2021 yılına ilişkin Pazarlama Vizyonu Raporu yayınlandı. Peki raporda hangi dikkat çeken veriler yer aldı? İşte o veriler...

Ofis inşaatları pandemide arttı!

JLL Türkiye tarafından 2021 yılının ilk çeyreğiyle ilgili Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu yayımlandı. İşte rapordaki o veriler...

Koronavirüs ofislere hangi değişiklikleri getirdi?

JLL Türkiye tarafından Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü Araştırma Raporu yayınlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü Araştırma Raporu'na göre, sektörlerin yeniden talep görmesi için salgın önlemlerinin sona ermesi öngörülüyor. 

AVM'ler eski hanlara dönüyor!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, "Ofisler, bulundukları binaların alt katlarına inecek. Üst katlar lojmana dönüşecek. Evler de şehir dışına taşınacak" dedi, gayrimenkulde “Han” tipi paylaşımlı binaların, ofislerin yaygınlaşacağını söyledi.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

US Polo, Next Level AVM’de mağaza açtı!

JLL Türkiye'nin yönettiği, Ankara’nın gözde alışveriş merkezi Next Level AVM’de şimdi de US Polo mağazası kapılarını hizmete açtı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

JLL Türkiye Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu Haberi

JLL Türkiye Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.


 Raporda, ülkedeki siyasi belirsizliğin olumsuz etkilerine rağmen Türkiye pazarına girmek isteyen uluslararası markaların ilgisinin yılın ilk yarısında güçlü bir şekilde devam ettiği ve yatırım faaliyetlerinde herhangi bir yavaşlama görülmediği vurgulandı.

Rapora ilişkin bilgi veren JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, siyasi gündemde yaşanan hareketliliğin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti. Alkaş, “Ancak siyasi belirsizliğin yatırım pazarını ve genel ekonomiyi geçmişte olduğu kadar etkilemediği de görülüyor. Kapsamlı raporumuz, devam eden işlemlere ilişkin herhangi bir aksama olmadığını ve yatırımcıların özellikle siyasi duruma ilişkin endişelerinin bulunmadığını gösteriyor” dedi. 


AVM yatırımları tam gaz

JLL Küresel Gayrimenkul Şeffaflık Endeksi’nin...