24 / 04 / 2024

John Travolta nerede oturuyor

John Travolta nerede oturuyor

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

John Travolta malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı!

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

İşte John Travolta'nın muhteşem evi!

ABD'li oyuncu ve şarkıcı John Travolta'nın muhteşem evi sizler için araştırıldı. Travolta'nın malikanesinde uçaklarını park edebileceği özel alan bulunuyor.

İşte John Travolta'nın evi!

Ünlü aktör ve yapımcı John Travolta'nın evi aynı zamanda bir havaalanı. Travolta'nın Florida'da bulunan malikanesinde uçaklarını park edebileceği alanı da var.

İşte John Travolta'nın Florida'daki evi!

Ünlü aktör John Travolta'nın Florida'da bulunan malikanesinde uçaklarını park edebileceği özel alan bulunuyor. 1954 doğumlu ünlü aktör ve yapımcı John Travolta aynı zamanda da sertifikalı bir özel pilot.

John Travolta'nın evinde özel uçak pisti var!

Aktör John Travolta'nın Amerika- Florida' da bulunan malikanesinde tüm detaylar özenle seçilmiş ve düşünülmüş. Lüks malikanede 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti bile bulunuyor...

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede konumlandırılıyor; Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Küçükköy Gaziosmanpaşa'da yer alıyor...

Ataşehir Varyap Meridian nerede?

Ataşehir Varyap Meridian nerede , telefon numarası, konum, adres bilgisi ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

John Travolta nerede oturuyor Haberi

John Travolta nerede oturuyor

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta evini satmaya karar verdi. Milliyet'te yer alan habere göre, 67 yaşındaki sevilen oyuncu, 2017'de tolpam üç milyon dolara satın aldığı malikanesini dört milyon dolara satıyor.

Başarılı aktörün 1.2 dönümlük sahil arazisi, Clearwater Limanı'nın batı kıyılarında bulunuyor. 4 milyon dolara satışa çıkan malikanenin etrafı tamamen yeşilliklerle çevrili.


Aktör John Travolta eşi Kelly Preston'ı kaybedene kadar çocuklarıyla kaldığı evde; stüdyo, bir yemek odası,beş yatak odası, mutfak ve kahvaltı alanı yer alıyor.

İşte John Travolta'nın muhteşem...