28 / 03 / 2024

Johnny Depp evi satılık

Johnny Depp evi satılık

Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı boşanmasının ardından ünlü aktör, ikilinin Los Angeles’ta bir dönem birlikte yaşadıkları evi satışa çıkardı.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Johnny Depp ABD'deki evini 3. kez satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, ABD’nin Kentucky eyaletindeki 7 odalı 6 banyolu evini 3’üncü kez satışa çıkardı. Depp, 557 metrekarelik evi için 3 milyon dolar istiyor.

Johnny Depp, 14 gayrimenkul için 75 milyon dolar harcadı!

Johnny Depp’in finans danışmanı olan TMG şirketi açıkladı: 20 yıldır ayda ortalama iki milyon dolar harcayan ünlü aktör iflas etmek üzere.

Johnny Depp Fransa'daki köyünü satmamak için direniyor!

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, kariyeri boyunca çalıştığı yapım şirketine 'dolandırıldığı' gerekçesiyle, 25 milyon dolarlık dava açtı.

Johnny Depp, Los Angeles’taki evini 3 milyon dolara sattı!

Geçtiğimiz ağustos ayında eşi Amber Heard’den boşanan Johnny Depp, Los Angeles’ta yer alan penthouse’unu sattı.

Johnny Depp'in Los Angeles’taki evi 12 milyon dolara satışta!

Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı boşanmasının ardından ünlü aktör, ikilinin Los Angeles’ta bir dönem birlikte yaşadıkları evi satışa çıkardı.

Johnny Depp Venedik'teki evini 12 milyon dolara satacak!

ABD'li oyuncu Johnny Depp Venedik'teki evini satma kararı aldı. 17'inci yüzyıldan kalma evi için 12 milyon dolar fiyat istedi.

Sex Pistols'un İngiltere'deki evi aylık 5 bin 612 Sterlin'e kiralanıyor!

Johnny Rotten'ın bir zamanlar çılgın partiler verdiği, İngiltere'nin Chelsea şehrinin en pahalı noktalarından birindeki evi kiraya veriliyor. Ama her şeyin bir bedeli var. Bu evin aylık kirası 5 bin 612 Sterlin. Yani 20 bin TL'den biraz daha fazla.

Johnny Depp Ege’de ada satın aldı!

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, 4.2 milyon Euro’ya (yaklaşık 12 milyon TL) Ege’de ıssız ada satın aldı.Depp, yeni adasını görmek için temmuz ayı sonunda Yunanistan’a gelecek.

Johnny Depp 200 yıllık köy evini 23 milyon euroya satıyor!

'Karayip Korsanları' film serisinin efsane karakteri John Sparrow'la akıllara kazınan aktör Johnny Depp boşandığı eşi Vanessa Paradis'le yaz tatillerini geçirdiği Fransa'daki 200 yıllık köy evini satışa çıkardı.

Johnny Depp Fransa'daki evini satışa çıkardı!

Karayip Korsanları filminin yıldız oyuncusu Johnny Depp, Fransa'nın tatil beldesi St. Tropez'deki 37 dönümlük arazi üzerindeki kurulu olan 12 odalı, 12 banyolu evini 27 milyon dolara satışa çıkardı.

Rahmi Koç Miami'de tersane aldı!

Miami nehri kıyısında bulunan Merrill Stevens tersanesinde Johnny Depp, Ivana Trump gibi ünlü isimlerin yatları tamir ediliyor. 75 metreye kadar uzunluktaki yatların tamir ve bakımının yapıldığı tesisin satış fiyatı açıklanmadı....

Johnny Depp 17.5 milyon dolara 19 odalı ev aldı!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, ABD'de 17.5 milyon dolara ev satın aldı...

Johnny Depp evi satılık Haberi

Johnny Depp evi satılık

Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı boşanmasının ardından ünlü aktör, ikilinin Los Angeles’ta bir dönem birlikte yaşadıkları evi satışa çıkardı.


 


Beş teras katının birleşimininden oluşan, havuzu ve spor odası bulunan daire için 12 milyon dolar (yaklaşık 37 milyon TL) fiyat biçildi. Depp, iki ay önce Fransa ve Venedik’te bulunan malikanelerini de satacağını...