29 / 03 / 2024

jpmorgan

jpmorgan

ABD Merkezli JPMorgan Bitcoin'in adil değeri hakkında açıklama bulundu ve geleceğe yönelik tahminlerini paylaştı.

JPMorgan CEO’sundan ticari gayrimenkul uyarısı: Daha büyük sorunlar yaşanacak! 

Ticari gayrimenkullerin kriz yaratma potansiyeli bir süredir gündemde yer alıyor. JPMorgan CEO’sundan ticari gayrimenkuller ile ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar... 

JPMorgan'dan yeni dolar tahmini! Dolar 36 TL olacak!

Dolar kuru tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 30 TL barajını geçti. JPMorgan, dolar/TL için 2024 yıl sonu tahminini 34 liradan 36 liraya yükseltti.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

JPMorgan yıl sonu Merkez Bankası tahminini yükseltti!

JPMorgan Türkiye Başekonomisti Fatih Akçelik yaptığı açıklamada 2023 yıl sonu politika faizi tahminlerini yüzde 35'ten yüzde 40'a yükselttiklerini dile getirdi.

Yabancı sermaye, tahvil alımı için yüzde 35 getiriyi görmek istiyor!

JPMorgan son dönemde yüksek getiri sağlayan uzun vadeli lira cinsi tahvillerde alım tavsiyesine geçmek için getirilerin daha da yükselmesini bekleyecek.

JPMorgan'dan nakitten daha fazla kazandıracak yatırım tavsiyesi!

JPMorgan Asset Management’e göre portföyün yüzde 60’ını hisse senetlerine, yüzde 40’ını da tahvillere yatırmaya yönelik yatırım stratejisinin önümüzdeki 10 yıllık dönemde nakitten daha fazla kazanç getirecek.

JPMorgan devalüasyona ihtiyaç olmadığına işaret etti: Türk lirası ucuz!

Yatırım bankası JPMorgan’dan Türk lirası raporu: Zaten ucuz olan lirada ilave devalüasyona gerek bulunmuyor. Yetkililer rezerv kaybetmeden döviz kurunu istikrarlı tutabilir.

JPMorgan'dan finans dünyasına uyarı geldi: 2008’deki kriz yaşanabilir!

JPMorgan’a göre Fed’in faiz artışlarının sonuna yaklaşılması, ABD’de iş gücü piyasasının gücü ve yumuşak iniş beklentileri nedeniyle yatırımcıların yaşadığı iyimserlik, küresel finansal kriz öncesinde 2007’deki tablo ile benzerlikler gösteriyor.

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Ağustos enflasyonu tüm beklentileri değiştirdi! Bankalar bir bir tahminlerinde revizyon yapmaya başladı!

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından Morgan Stanley, JPMorgan, HSBC ve BofA faiz ve enflasyon tahminlerini yukarı yönlü değiştirdi. Hangi banka enflasyonu yüzde 70 olarak tahmin etti?

Dikkat! Altında yeni 'rekor' tahmini: İlk kez tarih verdiler

JPMorgan, altını önemli bir yatırım fırsatı gördüklerini açıklayarak değerli metalin 2024 sonuna dek rekor seviyelere ulaşacağı tahmininde bulundu. İşte detaylar...

JPMorgan'dan Merkez Bankası için faiz artışı tahmini!

ABD'li yatırım bankası JPMorgan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan radikal bir faiz artışı beklendiğini açıkladı. JPMorgan, bankanın politika faizini yüzde 25'e kadar yükseltebileceğini belirtti.

Dolarda ikinci tur darbesi! JPMorgan açıkladı! Dolar 25 TL olacak!

Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinden sonra finansal piyasalarda da hareketlilik devam ediyor. JPMorgan dolar 25 bandında olabileceğini belirtti. İşte detaylar...

jpmorgan Haberi

jpmorgan

Merkezi ABD'de bulunuan yatırım bankası JPMorgan kripto piyasasında fırsatlar olduğu gerçeğini ifade ederek Bitcoin'in normalde yüzde 28 daha yüksek olması gerektiğini ifade etti.

Kripto pazarında bu yıl yatırımcıların riski varlıklardan çark etmesiyle önemli bir düşüş meydana geldi.Fakat JPMorgan, yaşanan dalgalanmaya rağmen Bitcoin ve kripto paralar için yukarı yönlü tahminde bulundu. 

Olması gereken fiyat 38 bin dolar

JPMorgan ekonomistleri yayınladığı raporda, kriptoların "alternatif varlık" olarak gayrimenkulu geride bıraktığını ifade etti.

Uzmanlar 38 bin doların Bitcoin için adil bir fiyat olduğunu savunurken "İleriye dönük olarak yukarı yönlü tahminlerimizi koruyoruz" ifadelerine yer verdi.

Nikolaos Panigirtzoglou başkanlığındaki stratejistlerin kaleme aldığı notta Bitcoin, ‘alternatif yatırım aracı’ olarak sınıflandırıldı.

Düşüş Sert Olmuştu

Sözcü gazetesinin haberine göre kripto paralar yükselen enflasyon ve faiz oranlarına bir de Ukrayna-Rusya savaşı eklenince düşüş kaçınılmaz olmuştu....