26 / 04 / 2024

Juma Plus nerede

Juma Plus nerede

Juma Plus projesinde yer alan 16 dairenin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Juma Plus: Şehrin kalbindeki yeni yaşam!

Juma Plus projesinde yer alan 16 dairenin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla gerçekleşti.

216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

216 Yapı tarafından hayata geçirilen 216 Koru Plus Çekmeköy projesi 13’er katlı 3 bloktan meydana geliyor.  Peki 216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Tarabya Juma Plus’ta 1.4 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul’un boğaz hattında Tarabya’da hayata geçen Juma Plus projesinde dairelerin fiyatları 1.4 milyon dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor. İnşaat halinde olan projenin 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Peki Halkalı Serenity Plus nerede?

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residence'de konutların alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Propa Plus Evleri nerede?

Juma Plus nerede Haberi

Juma Plus nerede

Juma Plus projesinin tanıtımı bugün Juma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Ersu’nun katılımıyla yapıldı. 8 bahçe ve 8 çatı dubleksi olmak üzere toplamda 16 daireden meydana gelen projede metrekare birim fiyatları 20 bin TL'den başlıyor. 

İstanbul’un boğaz hattında konumlanan Juma Plus projesinde 16 daire bulunuyor. Juma Plus projesi İstanbul Tarabya’da 3 bin 400 metrekarelik alan üzerinde 4 bloktan oluşuyor.

Estetik zevki ön plana çıkararak tasarlanan Juma Plus projesinde dairelerin alanları  225 metrekare ve 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

24 saat güvenlik kamera sistemiyle korunan evlere kapalı garajdan asansörle direk olarak ulaşım sağlanıyor. Birçok ortak alana sahip projede açık Fitness Center ve açık havuz bulunuyor. 


Sektörde gerçekleştirilen yatırımlardaki sıkıntılar ile ilgili görüşünü belirten Ersu, “Bizim sektörde şöyle bir şey var....