28 / 03 / 2024

kaan sarıaydın

kaan sarıaydın

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Ekonomist Kaan Sarıaydın,

Ekonomist Kaan Sarıaydın, doların 3 TL'ye düşürülebileceğini söyledi ve nasıl yapılacağını tek tek sıraladı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Aydın'da binaların depreme dayanıklılığı ölçülmeli!

Aydın Hedef Gazetesi'nin yazarlarından Aydın Sarı bugünkü yazısında Aydın'daki binaların depreme dayanıklı olup olmadığının araştırılması gerektiğini kaleme aldı. İşte Aydın Sarı'nın o yazısı..

Hüseyin Aksu, Aydın Belediye binası ve meydan projesini anlattı!

Hüseyin Aksu ile sohbetimizin altıncı ve son bölümünde, Aydın Büyükşehir Belediye binası (Sarı bina) hakkında konuştuk. Aksu, “Benim projem bu değildi, bidona çevirdiler, meydanı da mahvettiler” dedi.

Aydın'a 8 yeni ilçe daha kurulacak!

Nüfusu 999 bin kişiye ulaşan ve 17 ilçesi olan Aydın'da, 8 yeni ilçe daha kurulması istendi

Aydın Doğan, Başbakan Erdoğan'ın Türkçe uyarısına uydu: Trump Kuleleri!

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 19 Nisan 2012 Perşembe günü Trump Towers Mall'un açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a bir ilanla teşekkür etti. İlanda Trump Towers yerine Trump Kuleleri ifadesi dikkat çekti

Aydın Kuşadası'nda Bel-Koop Sitesi'nde 85 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahallesi Kemerönü mevkiindeki Bel-Koop Sitesi'nde bulunan daireyi 85 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Mayıs 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

THY, Aydın-Çıldır Havalimanı kiralamasına en yüksek teklifi verdi!

Aydın-Çıldır Havalimanı'nın kiralama suretiyle işletilmesi ihalesinde, THY Anonim Ortaklığı 'KDV hariç yıllık net karın yüzde 7'si' ile en yüksek teklifi verdi

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

kaan sarıaydın Haberi

kaan sarıaydın

Merkez Bankası’nın faizi 14’te sabit tutmasının ardından tüm piyasalar altın fiyatlarının ve döviz kurunun seyrinin ne olacağını merak ediyordu. Geçtiğimiz hafta Fed’in 1994 yılından beri en sert faiz artışına giderek politika faizini 75 baz puan yükseltmesinin ardından altın fiyatlarında giderek baskıyı artırmıştı.

Gram altın 1017 liradan işlem görürken ekonomist Kaan Sarıaydın'dan altın yatırımcısının morallerini bozacak yorumlar geldi.

Mavigazetem'deki son yazısında Kaan Sarıaydın, altın fiyatlarının neden daha fazla yükselmeyeceğini anlattı. 

“ALTIN SON 6 AYDIR 1000 LİRADA TUTUNAMIYOR”

İşte Sarıaydın'ın yazısından altın fiyatlarıyla ilgili kısım:

Altın son altı ay içerisinde 3-4 defa 1000 TL eşiğine ulaşmış ama her defasında tutunamayıp aşağı yönlü direnç kaybı yaşamıştır. Bu da gösteriyor ki küresel piyasada altında kaotik bir duruş var. Biliyorsunuz son yıllarda bankalar müşterilerine altın hesapları açma imkanları sundu...