27 / 04 / 2024

Kaan Yücel kimdir

Kaan Yücel kimdir

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyledi. 

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa'da geri sayım başladı!

İstanbul'un gecekondu yerleşiminin yoğun olduğu semtlerinden biri olan Piyalepaşa'da 20 yıldır arazi geliştirme çalışmaları yapan Polat Grubu, bu bölgede İstanbul'a örnek olacak bir dönüşüme imza atıyor. 

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümü uzlaşarak yapıyoruz!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Piyalepaşa İstanbul Genel Müdürü Kaan Yücel ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj..

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümde sürdürülebilirlik çok önemli!

Kentsel dönüşüm kapsamında sürdürülebilirliğin önemine dikkat çeken Yücel, sürdürülebilirliğin yapı taşları olan ekonomi, sosyoloji, kültürel ve en önemlisi kişisel refaha değindi.

Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Global 2015’teki yerini aldı!

İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan konseptiyle karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Piyalepaşa Gayrimenkul kentsel dönüşüme devam ediyor!

Polat Holding'in inşaat çalışmalarını sürdürmek için kurduğu yeni şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul ile özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa dönüşümüne devam ediyor.

Piyalepaşa cazibe merkezi olacak!

Polat Holding'in inşaat çalışmalarını sürdürmek için kurduğu yeni şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul ile özel sektör tarafından gerçekleştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa dönüşümüne devam ediyor.

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Bahattin Yücel kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Yücel kimdir? Bahattin Yücel, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bahattin Yücel'in biyografisi...

Mahmut Karabıyık kimdir?

Yeni Gimat GYO ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karabıyık kimdir? Mahmut Karabıyık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Karabıyık'ın biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Sezgin Yılmaz kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Kaan Yücel kimdir Haberi

Kaan Yücel kimdir

Kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyleyen Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel asıl meselenin bakış açısı olduğunu ifade ederek "Kentsel yenileme ve dönüşümü ticari olmaktan çıkarıp, bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu anlamak ve anlatmak gerekiyor" dedi. 

Yücel, dönüşümün hakkıyla yapıldığı takdirde; sadece bireylerin değil tüm Türkiye'nin kazanacağını ifade etti. Yücel, "Gerçekten başta ekonomik olmak üzere sosyal ve kültürel bir dönüşümü hedeflemek gerekiyor. Ancak bu şekilde yapılan kentsel dönüşüm projeleri ile varolan bölgenin ve kişilerin gelişmişlik düzeyi ve yaşam standartları yükseltilebilir diye düşünüyorum" dedi. 

KOLAY BİR İŞ DEĞİL

Bir şehrin eksikliklerinin tespit edilip yeniden inşa edilmesinin kolay bir iş olmadığını da sözlerine ekleyen Kaan Yücel, "Bu yüzden kentsel dönüşümde yapılan çalışmaların, şehri tamamlayıcı birer unsur haline gelmesi için ortak...