27 / 04 / 2024

Kaat Kentsel iletişim

Kaat Kentsel iletişim

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lebriz Atan Karaartlı ve Sacit Arda Karaatlı ortaklığında kuruldu.

Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilenBahar Yaka  projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatlar 491 bin TL'den başlıyor. Bahar Yaka Eyüpsultan iletişim numarası 850 640 04 14. 

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Mina Towers Başaran iletişim!

Toplam 1.500 daireden meydana gelen Mina Towers Başaran projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Mina Towers Başaran iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen proje 78 daire, 10 dükkandan meydana geliyor. İşte Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri...

DKY Sahil Atalar iletişim!

DKY Sahil Atalar iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kartal Atalar'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Sahil Kartal projesi 140 adet daireden meydana geliyor...

DKY Sahil Projesi iletişim!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daireden meydana gelecek. DKY Sahil Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim!

Şişli Akfen Esentepe Projesi iletişim için 0212 272 02 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Akfen İnşaat imzası taşıyan proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün PR ajansı SALT İletişim oldu!

Piyalepaşa Gayrimenkul’ün stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek. Piyalepaşa Gayrimenkul, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul”u hayata geçiriyor.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

Canan Suadiye Residence iletişim!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy'de Suadiye Mahallesi'nde inşa edilecek olan Canan Suadiye projesi tek blok halinde konut projesi olarak tasarlandı. İşte Canan Suadiye Residence iletişim bilgileri...

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim numarası 0212 216 22 30 olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin Nisan ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Kaat Kentsel iletişim Haberi

Kaat Kentsel iletişim

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lebriz Atan Karaartlı ve Sacit Arda Karaatlı ortaklığında kuruldu.

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...