26 / 04 / 2024

kabapçı iskender şubeleri

kabapçı iskender şubeleri

Kebapçı İskender markası, Endülüs Park'ta açıldı. Sabit İskenderoğlu, "Bizim hedefimiz ilk günkü İskender lezzetini müşterilerimize sunmaktır. Dolayısıyla İskender yenmez, İskender yemeye gidilir" dedi.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

İskender Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskender Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Çelik tarafından kuruldu.

İMO'dan kanun değişikliğine ilişkin açıklama!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı şubeler, TMMOB kanununun değiştirilmek istenmesine dair açıklamalarda bulundu. İMO şubeleri tarafından yapılan açıklamada, "Birliğimizi bozan hiçbir değişikliği kabul etmiyoruz" denildi...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

kabapçı iskender şubeleri Haberi

kabapçı iskender şubeleri

1867'deki İskender lezzetini ve kültürünü sürdürmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Sabit İskenderoğlu, Kebapçı İskender markasını taklitlerinden ayıran en büyük özelliğin lezzet politikaları olduğunu dile getirdi. Kullandıkları ürünlerin tamamının doğal ve katkısız olduğunu ifade eden İskenderoğlu. damak tadına önem veren Bursalıları bayramda Endülüs Park'a beklediklerini kaydetti. 

365 GÜN İSKENDER 

Günümüzde ünü ülke sınırlarını aşan ve adı Bursa ile özdeşleşen İskender Kebabı'nın tarihi ile ilgili bilgiler veren Sabit İskenderoğlu, kendisinin ailenin 4. kuşağı olduğunu belirterek, "İskender dedemiz bu kebabı ilk yaptığında kozacılar, tüccarlar, çiftçiler, köylüler ve diğer şehirlerden Bursa'ya gelen esnaflar sabah erken saatlerde 'İskender'in dönen kebabını yiyelim' diyerek, bu lezzet ile buluşuyorlarmış. O zamanlarda İskender dedem öğle saatlerine kadar tüm kebabını satar, öğlen dükkânını kapatırırıış. Eskiden yılın 365 günü değil, yalnızca ticaretin...