29 / 03 / 2024

Kabataş Taksim ulaşım

Kabataş Taksim ulaşım

1997 yılında Büyükşehir Belediyesi, tarihi Tünel'in benzerinin Taksim ile Kabataş arasına yapacakmış. 500 metrelik tünel, Anadolu Yakası'ndan Kabataş'a gelecek yolcuların Taksim'e kısa sürede ulaşmaları amacıyla yapılacakmış.

Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu ilçesi, Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 19 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

Dolapdere Elysium Soul ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Dolapdere Elysium Soul ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım!

Toplam arsa alanı 6 bin 610 metrekare üzerine yayılan projede 225 adet bağımsız birim yer alıyor. Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0 'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Park Residences Cadde ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde ulaşım bilgilerine göre Taksim ’e 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk ulaşım!

Larus Loft Göktürk ulaşım bilgilerine göre Taksim'e ve Levent’e 20 dakika mesafede yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evlerinin 2016 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ferko Signature Ofisleri ulaşım!

Ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösterdiği projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Ferko Signature Ofisleri ulaşım bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje 6 etaptan meydana geliyor. Denizİstanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Taksim 'e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Kabataş-Taksim füniküler hattı start alacak!

2002 yılında tarihi Tünel'in bir benzeri Kabataş-Taksim arasında yapılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Larus Loft ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Larus Loft projesi Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede yer alıyor

Kabataş Taksim ulaşım Haberi

Kabataş Taksim ulaşım



İkinci tünel geliyor


Büyükşehir Belediyesi, Karaköy ile Galata arasındaki tünelin benzerini Taksim ile Kabataş arasına yapıyor. Tünel, 1998 ortasında hizmete girecek.


500 metre 

İstanbul, ikinci bir tünele daha kavuşuyor. Büyükşehir Belediyesi, Taksim ile Kabataş arasında 500 metrelik bir tünel yapacak. Tüp geçit veya 3. köprü ile Anadolu Yakası'ndan Kabataş'a gelecek yolcuların kısa sürede Taksim'e ulaşmaları amacıyla yapılacak olan tünel, 1998 yılının ortalarında hizmete girecek.


7 bin yolcu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi APK Daire Başkanı Temel Kotil, tünel girişinin Kabataş İskelesi'nden, çıkışı ise Taksim'deki Metro İstasyonu'nda olacağını söyledi. Saatte 7 bin yolcunun taşınacağı tünelin hizmete girmesiyle, Kabataş'tan Taksim'e gelen yolcu Metro ile 13. dakikada 4....