25 / 04 / 2024

kaç şehir hastanesi

kaç şehir hastanesi

Sağlık Bakanlığı, milletvekillerine dağıttığı kitapçıkta, 30 milyar TL’ye yapılacak 34 şehir hastanesi için en büyük riskin kur artışı olduğunu açıkladı. Hastanelerin 16 ’sının sözleşmeleri imzalanmıştı.

 Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Türkerler İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Etlik Şehir Hastanesi'nde yapılacak olan personel alımları için internet üzerinden başvuru yapılacağı belirtildi. Peki  Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Mersin Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne başlanacak!

Kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan 1.253 yatak kapasitesine sahip Mersin Şehir Hastanesi'nde, "son kontrollerin" sürdüğü ve yakın zamanda hasta kabulüne başlanacağını bildirildi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

8 şehir hastanesi bu yıl hizmete açılacak!

Kamu-özel ortaklığı ile inşa edilen ve dün hasta kabulüne başlayan Yozgat'taki şehir hastanesinin de aralarında bulunduğu 8 şehir hastanesi bu yıl açılacak.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

Isparta Şehir Hastanesi önümüzdeki ay açılıyor!

2016 yılına ilişkin değerlendirmesinde sağlık yatırımlarına da değinen Vali Şehmus Günaydın, İsparta Şehir Hastanesi'nin önümüzdeki ay hizmete açılacağını kaydetti.

Mersin Şehir Hastanesi'ne Yektaş imzası!

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

Isparta Şehir Hastanesi'nin karşısındaki arazi gündemden düşmüyor!

Belediye Meclisi, Şehir Hastanesi karşısındaki arazilerin konut dışı kentsel çalışma alanından çıkartılarak yoğunluk artırılmadan 'ticari alan' olarak değiştirilmesine karar verdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi 2020'de tamamlanacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Cephanelik alanında 2015 yılında yapımına başlanan Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili olarak, "2020 yılında hastane inşaatı son bulacak" dedi.

Elazığ Şehir Hastanesi'ne 288 milyon avro finansman sağlandı!

Rönesans Sağlık Yatırım'ın PPP kapsamında hayata geçireceği Elazığ Şehir Hastanesi, tamamı yabancı yatırımcılardan oluşan yatırımcı grubundan bono ihracı yoluyla 288 milyon avro tutarında finansman sağladı.

Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Sağlık Bakanlığının şehir hastaneleri projelerinin ilki Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi.

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki alanın imar değişikliği beğenilmedi!

Isparta Şehir Hastanesi karşısındaki adanın ticari alan imar değişikliğini mülk sahipleri beğenmedi

kaç şehir hastanesi Haberi

kaç şehir hastanesi

Son bir ayda kurda yaşanan hareketlilik dikkat çekerken sağlık bakanlığı, Türkiye genelinde yapmayı öngördüğü 34 şehir hastanesi için en büyük riskin kur artışı olduğunu açıkladı. Bakanlık milletvekillerine dağıttığı kitapçıkta bu riske dikkat çekti. Şehir hastanelerinde yatırım süresi 3 yıl, işletim süresi ise 25 yıl olarak hesaplanıyor.


34 PROJE YAPILACAK


Sağlık Bakanlığı’nın tartışmalara neden olan şehir hastaneleri projeleri için 16 sözleşmeyi imzaladığı biliniyor, 2 hastanenin projesi ise değerlendirme aşamasında bulunuyor. Yapılan sözleşmelerde toplam yatırım bedeli 17 milyar TL. Türkiye genelinde yapılması öngörülenlerle birlikte, şehir hastanelerinde toplam sayının 34’e ulaşılması hedefleniyor. Tüm projelerin toplam büyüklüğü de 30 milyar TL olarak belirlendi. Projelerin yüzde 20’sinin yatırımcının öz kaynağı ile yapılması, yüzde 80’lik bölüm içinse finansman bulunması gerekiyor.


29 YILLIK BİR SÜREÇ


Sağlık Bakanlığı’nın bir kitapçık haline...